Νέα

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Αθήνα – “Ευχαριστώ όλους τους Ελληνες για την αγάπη που έλαβα” [φώτο]

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε χαμογελαστή στην Ελλάδα από το Παρίσι, μετά την εξαιρετική συμμετοχή της στο Roland Garros, και αφού έφτασε μια ανάσα πριν απο τον μεγάλο τελικό.

Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” την υποδέχθηκαν με λουλούδια, αγκαλιές και γεμάτοι συγκίνηση οι γονείς της, Κώστας Σάκκαρης και Αγγελική Κανελλοπούλου.

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Αθήνα - "Ευχαριστώ όλους τους Ελληνες για την αγάπη που έλαβα" [εικόνες]
ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όσους ήρθαν εδώ σήμερα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει εδώ στην Ελλάδα. Ήμουν εκτός όλες αυτές τις ημέρες. Η όλη αγάπη του κόσμου που έχω λάβει όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Στέφανος σίγουρα, είναι μοναδικό και πραγματικά ευχαριστώ όλους τους Έλληνες. Ήταν λίγο πικρό το τέλος, αλλά πολύ θετικά όσα έγιναν αυτές τις δύο εβδομάδες”, είπε η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

“Ήμουν ένα πόντο μακριά, δυσκολεύτηκα να το χωνέψω, όμως κρατάω τα θετικά και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα. Βρίσκομαι σε μια πολύ υψηλή θέση και απέδειξα πολλά πράγματα”, ανέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close