Νέα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σε ποιον προορισμό θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα είναι έτοιμοι να περάσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή, με τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός μετά από έναν αρκετά επιβαρυμένο χειμώνα ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως προς το παρόν βρίσκονται ακόμα στην Αθήνα, αφού η Δέσποινα Βανδή δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πιο αγαπημένο τους νησί, στην Κρήτη! Χανιά και Ρέθυμνο θα αποτελέσουν τους δύο προορισμούς του ζευγαριού, οι οποίοι θα εξερευνήσουν μυστικές και απομακρυσμένες παραλίες, ενώ θα γευτούν τις τοπικές νοστιμιές!

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το ταξίδι στην Ύδρα

Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε την Ύδρα, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων, για να χαρεί τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτα του.

Ο ήλιος, η θάλασσα και τα πανέμορφα γραφικά σοκάκια του νησιού, σε συνδυασμό με την φιλοξενία, μάγεψαν την δημοφιλή ερμηνεύτρια, η οποία όπως δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έμεινε ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της Ύδρας, ενώ με την πρώτη ευκαιρία θα την επισκέφτηκε πάλι με τον αγαπημένο της.

«Ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα αλλά προέκυψε. Τίποτα δεν προκύπτει τυχαία στη ζωή μας, συνέβη γιατί είναι να συμβεί, γιατί κάτι καθόλου δεν είναι καλά και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Δεν με απασχολεί καθόλου τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Ο Βασίλης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύουν την πιο όμορφη φάση της σχέσης της και πλέον δεν διστάζουν να το μοιραστούν και δημόσια, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις εμφανίσεις τους, όπου είναι ιδιαιτέρα διαχυτικοί.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com