Νέα

10 ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι στην παραλία

Αχ καλοκαιράκι… Ξύπνας το πρωί με όλη την καλή διάθεση να πας και συ σαν άνθρωπος στην παραλία, και καταλήγεις να φεύγεις βρίζοντας και να καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που αποφάσισες να μπεις στο αυτοκινητάκι σου, για να πας να “ρίξεις” μια βουτιά.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί από εσάς έκει έξω που μπορούν να με συμπονέσουν, ενώ άλλοι ίσως με περάσουν για τον τύπο από την διαφήμιση που έλεγε: “Να φύγετε… Να πάτε αλλού!”. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι, δεν είμαι ένας γκρινιάρης γέρος που με ενοχλούν τα πάντα, ούτε είμαι υποχόνδριος, ανθρωποφοβικός και γεμάτος εμμονές, όπως ο Μονκ. Είμαι ο τύπος που θέλει να πάει να χαλαρώσει για λίγες ώρες στην παραλία, χωρίς να κινδυνεύει να πάθει εγκεφαλικό!

Παρακάτω σας απαριθμώ 10 πράγματα που με ενοχλούν όταν κάνουν οι άνθρωποι στην παραλία. Mε αρκετά μπορεί να συμφωνήσετε ή απλά να πείτε πως είμαι περίεργος. Όπως και να χει…

1. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά αυτούς που έρχονται και κοτσάρουν την πετσέτα τους πολύ κοντα στην δική μου όταν υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος χώρος για να μοιραστούμε. Ή δεν έχουν την αίσθηση του χώρου ή νομίζουν ότι ήρθαμε παρέα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!

2. Είμαι ευαίσθητος στον ήλιο, ωστόσο, είμαι ευαίσθητος και σε αυτούς που έρχονται μες την μούρη μου. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στήσουν την ομπρέλα, τις καρέκλες, και όλη τους την προίκα μποστά μου, κρύβοντας μου την θέα στην θαλασσίτσα.

3. Αγαπώ πολύ την μουσική και έχω εξαιρετική άποψη για πολλούς καλλιτέχνες. Ωστόσο δεν μπορω να ανεχτώ τους τύπους που μετατρέπουν την παραλία σε πίστα, συνδέοντας εκείνη την γκουμούτσα που έχουν για ηχείο με το κινητάκι τους, και αναγκάζουν όλη την παραλία να ακούει το “Μαμά” σε repeat.

4. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να βλέπεις μικρά παιδάκια να απολαμβάνουν την παραλία. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τον θόρυβο που κάνουν αυτά τα παιδάκια όταν απολαμβάνουν την παραλία πάνω από το κεφάλι σου! Εάν μπορείτε, παρακαλώ περιορίστε τα στην ακτογραμμή.

5. Όλοι θα πρέπει να απολαμβάνουν την θάλασσα ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθος τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μαγιό που δεν είναι για όλους, ή μάλλον δεν είναι κανέναν. Για τους άνδρες για παράδειγμα, ένα g-string είναι μια προσωπική επιλογή, αλλά το θέαμα των οπισθίων τους όταν σκύβουν να στρώσουν την πετσετούλα τους, δεν είναι αυτό που φανταζόμουν πριν ξεκινήσω από το σπιτι μου. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες.

6. Εσύ, ναι, εσύ, που στέκεσαι ακίνητος μέσα στο νερό και σφυρίζεις αδιάφορα, ξέρω τι κάνεις. Υπάρχουν τουαλέτες γι’ αυτό τον σκοπό, οπότε τσακίσου και πήγαινε. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις την θάλασσα σαν την λεκάνη της τουαλέτας σου!

7. Η άμμος είναι ένα άλλο θέμα που θέλω να θίξω. Συγκεκριμένα η άμμος που έρχεται κατά πάνω μου όταν μερικοί, με το που μαζεύουν τα μπογαλάκια τους για να φύγουν από την παραλία, τινάζουν την πετσέτα τους και όποιον πάρει ο χάρος! Μπάστα ρε φίλε!

8. Η παραλία δεν είναι σκουπιδότοπος, οπότε όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να αφήνουν τα σκουπίδια τους ελεύθερα, δεν έχουν καμια θέση εκεί. Φαντάζομαι ότι στο σπίτι τους δεν πετάνε στο πάτωμα τενεκεδάκια μπύρας και τα αποτσίγαρα τους.

9. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις την φόρμα σου από το να τρέξεις στην παραλία ή να παίξεις παιχνίδια που περιλαμβάνουν μπάλες. Ωστόσο, θα συμβούλευα όλους αυτούς έχουν σκοπό να κάνουν κάτι από τα προηγούμενα, να ανοίξουν τα ματάκια τους και να δουν αν υπάρχουν πετσέτες και άνθρωποι πάνω σε αυτές, πριν μετατρέψουν την παραλία σε γήπεδο.

10. Το δέρμα σου, η ζωή σου. Ηλιοθεραπεία ναι, αλλά όταν έχεις γίνει σαν ένα τεράστιο κόκκινο σπυρί είναι πολύ ανησυχητικό. Έτσι, με συγχωρείς αν τρέξω να σε ψεκάσω με ένα σπρέι με δείκτη προστασίας 50. Το βλέπω ως κοινωνικό καθήκον, ακόμα κι αν το θεωρείς σαμποτάζ στο μαύρισμα σου.

https://perpetual.gr/

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com