Νέα

The Voice: Διαγωνιζόμενη που δουλεύει στη Λάρισα ξετρέλανε τους κριτές – Γύρισαν από την πρώτη νότα

Τα blind auditions του The Voice συνεχίστηκαν για ακόμη μία Κυριακή, με τους κριτές να ψάχνουν την επόμενη φωνή της Ελλάδα.

Η Σίσσυ εμφανίστηκε στη σκηνή και η φωνή της από το πρώτο δευτερόλεπτο μάγεψε τους κριτές, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ζηλεύω». Μάλιστα πριν καν προλάβει να τραγουδήσει την δεύτερη λέξη από το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης άφησε μερικά δευτερόλεπτα να περάσουν μέχρι να πατήσει το κουμπί, καθώς ήθελε να απολαύσει την φωνή της Σίσσυς. Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήγε στον Πάνο Μουζουράκη για να πατήσει το κουμπί του, αλλά εκείνος το έβγαλε από την θέση του. Τελικά γύρισε και αυτός την καρέκλα του μετά από λίγο.

Όπως ήταν λογικά, μόλις η Σίσσυ ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, οι τέσσερις κριτές «έπεσαν» πάνω της για να την πάρουν ο καθένας στην ομάδα του. Η Σίσσυ ήταν φανερά χαρούμενη και πάρά το άγχος που είχε επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο εργάζεται στον “Μύλο 1927” στη Λάρισα.

Δείτε το video:

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com