Νέα

Λαρισινή πρωτιά για το Grafix Design Studio

Απονεμήθηκαν προ ημερών στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τα Eλληνικά Bραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης 2017 και το λαρισαϊκό team του Grafix Design Studio απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Μενού για τον κατάλογο “Little Book of Cocktails” του Gossip Downtown και Έπαινο στην κατηγορία Ιστοσελίδων Προβολής για το www.eloyagency.com, μια πλατφόρμα προώθησης Ελλήνων ηθοποιών στο εξωτερικό.

Είναι ακόμη μια διάκριση του γραφείου στον διαγωνισμό καθώς το 2016 είχε βραβευθεί με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ιστοσελίδων Αυτοπροβολής και το 2012 με Έπαινο στην ίδια κατηγορία.

Το δημιουργικό γραφείο Grafix δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης για περισσότερα από 15 χρόνια και καλύπτει ολόκληρο το φάσμα γραφιστικής και επικοινωνίας παρέχοντας υπηρεσίες όπως: Εταιρική Ταυτότητα, Συσκευασία, Web Design, Διαφήμιση, Φωτογραφία, Video, Ψηφιακές Εφαρμογές.

Έχει έδρα τη Λάρισα (Ηφαίστου 37) και πελάτες εντός και εκτός Ελλάδας. Η ομάδα αποτελείται από τους Βασίλη Ευθυμιάκο, Νίκο Γραμουστιάνο, Νίκο Παπαλέξη, Παραδεισία Μανάρη, Κώστα Γκάτση και Άγγελο Αβδανά.

GRAFIX_TEAM_01

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com