Νέα

Μαντόνα: Αποκάλυψε πως ήταν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες μετά τη βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη

Η Μαντόνα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μπρούκλιν το βράδυ του Σαββάτου 16/12 μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας ότι η βακτηριακή λοίμωξη που έπαθε, την έβαλε σε τεχνητό κώμα για δύο ολόκληρες ημέρες το καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια του «Material Girl», είπε ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο με τα παιδιά της να την κοιτούν φοβισμένα. «Το γεγονός ότι είμαι εδώ αυτή τη στιγμή είναι το γα…..νο θαύμα», είπε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, «Celebration».

Η 65χρονη σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στη φίλη της, Shavawn, η οποία ήταν εκείνη που την πήγε στο νοσοκομείο, λέγοντας: «Υπάρχουν απόψε στο δωμάτιο μερικοί πολύ σημαντικοί άνθρωποι που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καν τι συνέβη. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ… Εκείνη μου έσωσε τη ζωή».

Η Μαντόνα μίλησε επίσης για τα παιδιά της, τα οποία δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό της: «Υπήρχαν μερικά πράγματα που σκέφτηκα όταν συνήλθα για πρώτη φορά και είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου – παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να βάλω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο – ξέρω ότι είναι κάπως αστείο».

Τον Ιούνιο, η βασίλισσα της ποπ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, μετά τις εντατικές και έντονες πρόβες που έκανε για την επερχόμενη περιοδεία της.

Τέλος η Μαντόνα δήλωσε ότι η δοκιμασία την έκανε να σκεφτεί τη μητέρα της, η οποία πέθανε σε ηλικία 30 ετών το 1963. «Ήταν μόνη της. Και σκεφτόμουν: ‘Τι θα γινόταν αν άφηνα τα παιδιά μου;”. Αυτό θα με κατέστρεφε αν άφηνα τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή στη ζωή τους. Δεν σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν εκείνα και σκεφτόμουν τη μητέρα μου και πόσο φοβισμένη πρέπει να ήταν που ήξερε ότι θα μας άφηνε όλους πίσω».

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com