Νέα

Eurovision 2017 – Τα φαβορί και η θέση της Ελλάδας

Η Demy είναι έτοιμη για το τελικό στάδιο για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας.
Με ένα ποπ χορευτικό κομμάτι με τίτλο “This is love” θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να περάσουμε στον Μεγάλο Τελικό αλλά και να φτάσουμε σε μια πολύ καλή θέση, ακόμα και στην πρώτη.
Τη μουσική έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τους στίχους η Romy Papadea και ο John Ballard, ενώ τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην Οδησσό της Ουκρανίας, από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο.
Σύμφωνα με τα στοιχήματα της Novibet η Ελλάδα με την Demy και το “This is love” κατατάσσεται στην 9η Θέση ως τώρα με απόδοση 31.00 ενώ η Κύπρος  με τον Hovig  και το τραγούδι “Gravity” περιορίζεται στην 22η θέση με απόδοση 71.00.
Απόλυτο φαβορί για την νίκη φαντάζει η Ιταλία που εκπροσωπείται από τον Francesco Gabbani και το τραγούδι “Occidentali’s Karma” με απόδοση 1.95 ενώ αρκετά πίσω ακολουθεί στην 2η θέση η Βουλγαρία με τον Kristian Kostov και το κομμάτι “Beautiful mess” με απόδοση 6.00. Την τριάδα των φαβορί συμπληρώνει η Σουηδία με τον Robin Bengtsson και το τραγούδι “I can’t go on” με απόδοση 9.00.
Η πριγκίπισσα της ποπ μας διαγωνίζεται στον πρώτο Ημιτελικό την Τρίτη 9 Μαΐου και ελπίζουμε στην πολυπόθητη πρόκριση. Καλή επιτυχία Demy. Καλή επιτυχία Ελλάδα!
 [wpdevart_youtube]R_kLtgFPnbk[/wpdevart_youtube]
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com