Μουσική

Δείτε τώρα το video-clip της ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΑΛΛΗ ''ΠΛΑΤΗ'' του Γιώργου Θεοφάνους

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της Στέλλας Καλλή, δείτε τώρα τo σοκαριστικό video clip για ένα γυναικείο ζεϊμπέκικο που ραγίζει καρδιές…

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να συναντιέται ένας δημιουργός με το ταλέντο και τις αποσκευές τουΓιώργου Θεοφάνους με μια εξαιρετική γυναικεία φωνή σαν αυτή της Στέλλας Καλλή.

Όταν, όμως συμβεί, προκύπτουν τραγούδια όπως η «Πλάτη», ένα κλασικό ζεϊμπέκικο που συνοψίζει το πικρό αίσθημα της προδοσίας σε συγκινητικά κουπλέ κι ένα δυνατό ρεφρέν από μια γυναίκα νικημένη από το πάθος.

Το ίδιο αίσθημα προδοσίας πυροδοτεί και το σπαρακτικό video clip του τραγουδιού σεσκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, που διηγείται όχι μια ακόμη συνηθισμένη ιστορία απιστίας, αλλά το χρονικό της σοκαριστικής εγκατάλειψης στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη στιγμή, όταν η γυναίκα χρειάζεται την προστασία ενός άντρα κι εκείνος της γυρίζει… Πλάτη.

Η Στέλλα Καλλή αποκαλύπτει εδώ και ένα εκπληκτικό υποκριτικό πάθος, πέρα από την ερμηνεία και τη φωνή για τα οποία παίρνει συνήθως το χειροκρότημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP «ΠΛΑΤΗ» ΣΤΟ #1 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ COBALT MUSIC:

https://youtu.be/-7DmUlkn1Io

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com