Ελλάδα

ΘΕΣ γάλα…τώρα το έχεις και στην Αθήνα

Την ν Παρασκευή εγκαινιάζονται τα δέκα νέα καταστήματα του ΘΕΣγάλα στην Αθήνα. Μετά από την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη, ο επιτυχημένος συνεταιρισμός επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην πρωτεύουσα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Θανάση Βακάλη, σε σχετική συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Βακάλης ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη που έχει δείξει μέχρι στιγμής στο εγχείρημα του ΘΕΣγάλα να «γνωρίσει τον παραγωγό στον καταναλωτή» δήλωσε ότι τα μέλη του συνεταιρισμού έχουν «το ίδιο άγχος με την κάθε άλλη φορά που διευρύνεται το δίκτυο, αλλά παίρνοντας θάρρος από την αποδοχή των ΑΤΜ γάλακτος από το καταναλωτικό κοινό προχωράμε με την ίδια ορμή».

Ο συνεταιρισμός με 25.000.000 ευρώ ετήσιο τζίρο (φέτος αναμένεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια) προβαίνει στο άνοιγμα των 10 καταστημάτων -μια επένδυση ύψους 1.000.000 ευρώ- έχοντας πρόβλεψη για περαιτέρω διεύρυνση του αθηναϊκού δικτύου, σε μια περίοδο που υπάρχει εκτεταμένη συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής γεωργίας. Όμως και σε μια περίοδο οικονομικά ασταθή.

Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΘΕΣγάλα «να μην περιμένουν μαγικά ραβδιά οι παραγωγοί. Να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους και να προσφέρουν στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα. Ο ΘΕΣγάλα είναι ένα πραγματικό παράδειγμα αυτοοργάνωσης, συνεργειών και ορθής λειτουργίας του πρωτογενούς τομέα αλλά και ωφέλειας για τον καταναλωτή», καθώς αποτελεί το πρώτο παράδειγμα συνεταιρισμού όπου έχει επιτευχθεί η προσφορά προϊόντος απευθείας στον καταναλωτή από τον παραγωγό σε μια τιμή που ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com