Νέα

Χρήστος Δάντης για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζεις σαν να είναι μία “μπίμπο” που βγήκε από παιχνίδι μόδας»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», και υπερασπίστηκε τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε, επίσης, σε σε όσους βάλλουν εναντίον της Ασημίνας, ενώ έκανε και την αυτοκριτική του ως πατέρας.

«Τον πείραξαν, γιατί δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μια μπίμπο που βγήκε από παιχνίδι μόδας. Δεν γίνεται να στήνεσαι στον δρόμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του για το τι είπαν σχετικά με τις δηλώσεις του. Για μένα και για παραπάνω από το 80% του κόσμου, θα έπρεπε να διδάσκεται στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Έχει δοξάσει την ελληνική μουσική και έχει διδάξει σε γενιές είδη τραγουδιών που δεν τα γνώριζαν. Του οφείλουμε πολλά και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του γιατί είναι μπροστά μας. δεν έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε» σχολίασε ο Χρήστος Δάντης.

«Μου έχουν κάνει και εμένα “πεσίματα”. Κάποια στιγμή απλά φτάνεις στο σημείο που έφτασε ο Νταλάρας. Κατά τη γνώμη μου αντιμετώπισε τους ρεπόρτερ πολύ γλυκά, τους μίλησε όπως θα τους μάλωνε ο μπαμπάς τους. Προσπάθησε να τους διδάξει κάποια πράγματα. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες «νισάφι», όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Για την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε πως: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για την 1η χρονιά της στο Survivor, τώρα την αντιμετωπίζουν με ανεξήγητη εμπάθεια. Δεν μπορεί να γελάς μαζί της επειδή έχει την ιδιαιτερότητα να εκφράζεται κλαίγοντας».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com