Νέα

Ελένη Βιτάλη: «Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να…»

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και εξήγησε γιατί έχουν παρεξηγηθεί κατά καιρούς τα λεγόμενά της. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργο Νταλάρα, αλλά και τις γυναίκες που βρίσκονται στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Όσα λάβει ένας καλλιτέχνης από μία διαφήμιση είναι και αυτά τα χρήματα που μπορεί να χρειάζεται. Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, γι’ αυτό προσέχω» ανέφερε η Ελένη Βιτάλη.

«Στα τηλεοπτικά πάνελ δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ. Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;» σχολίασε η Ελένη Βιτάλη.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com