Νέα

Αυτά είναι τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που άντεξαν στον χρόνο

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα είναι τα ζευγάρια που βλέπουμε να τραβούν χωριστούς δρόμους αποφασίζοντας να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για γάμους express και σε άλλες, για γάμους που τίποτα δεν προμήνυε χωρισμό. Υπάρχουν και κάποια ζευγάρια όμως που η αγάπη τους έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως ανθεκτική στον χρόνο.

Το TLIFE συγκέντρωσε κάποια εξ αυτών και σου τα παρουσιάζει παρακάτω:

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η γνωριμία του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη έγινε το 2003 τα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και σύντομα έγιναν ζευγάρι.

Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία 15 ετών, τον Αλέξανδρο 12 ετών, την Αριάδνη 10 ετών και τον Απόλλωνα 7 ετών.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

H γνωριμία τους έγινε το 1993 όταν συνεργάστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο. Γρήγορα ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένα τρυφερό ειδύλλιο το οποίο τέσσερα χρόνια μετά, έφερε την πιο κινηματογραφική πρόταση γάμου που έχει συμβεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997, στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής “Μπράβο” που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, ο Διονύσης Σχοινάς αιφνιδίασε την Καίτη Γαρμπή ζητώντας της να γίνει η γυναίκα του. Και μπορεί εκείνη να μην είπε ποτέ ναι, όμως ο γάμος έγινε κανονικά τον Μάιο της ίδιας χρονιάς στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη.

Οι δυο τραγουδιστές έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη και 26 χρόνια μετά τη μέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας συνεχίζουν να είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Γιάννης Πλούταρχος – Μαρία Παπαδοπούλου

O Γιάννης Πλούταρχος όταν γνώρισε τη γυναίκα του Μαρία Παπαδοπούλου, ήταν μόλις 23 ετών και ασχολούνταν με την κομμωτική ενώ εκείνη ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, επάγγελμα που άφησε για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους.

 «Ξεκινήσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, πικραμένοι και οι δύο από διάφορα πράγματα, και ενώσαμε τις μοναξιές μας. Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα – Θεσσαλονίκη, διηγηθήκαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί» είχε πει ο αγαπημένος καλλιτέχνης. 

Και η ιστορία όπως φαίνεται τους δικαίωσε, 29 χρόνια μετά είναι μαζί, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, (την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο) με τον Γιάννη Πλούταρχο να της εκφράζει αρκετά συχνά την αγάπη και τον θαυμασμό του μέσα από τα λόγια αλλά και τα τραγούδια του κι εκείνη, να στέκεται πάντα αθόρυβα στο πλευρό του στηρίζοντάς τον.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ελένη Ράντου

Ένας έρωτας γεμάτος ροκ, πάθος και γέλιο. Γνωρίστηκαν στο ρεστοράν που σύχναζαν. Εκείνος ήταν ήδη γνωστός ενώ εκείνη έκανε τα πρώτα της θεατρικά βήματα. Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την πρώτη τους γνωριμία και πολλή από την επιμονή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για να έρθουν πιο κοντά και να γίνουν ζευγάρι.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 1994 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέττα.

29 χρόνια μετά παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ το τραγούδι, «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έχει αφιερώσει στην Ελένη Ράντου, είναι η πιο τρανή απόδειξη του πόσα πολλά σημαίνει για εκείνον η ηθοποιός.

Ναταλία Τσαλίκη – Γιάννης Μπέζος

Γνωρίστηκαν το 1984 στη δουλειά ως συνεργάτες. Εκείνος ήταν παντρεμένος. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία τους έπειτα προέκυψε και η ερωτική σχέση. Το 1987 παντρεύτηκαν και το 1988, απέκτησαν την κόρη τους, Ηρώ που ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική.

Η κοινή τους πορεία μετρά ήδη 39 χρόνια ωστόσο, έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα κάνοντας σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις και μιλώντας στις συνεντεύξεις τους κυρίως για τη δουλειά τους.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης

Ένας θυελλώδης έρωτας που κατάφερε να κρατήσει στον χρόνο είναι και αυτός της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη. Έντονες προσωπικότητες και οι δυο με το ίδιο πάθος για την υποκριτική.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ισμήνη.

Ο γάμος τους ωστόσο, πραγματοποιήθηκε λίγα χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται και θεατρικά.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης

Η οικογένεια ήταν και είναι το νούμερο ένα για τον πρώην αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού- νυν προπονητή μπάσκετ του Περιστερίου αλλά και για την πρώην Σταρ Ελλάς. Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη γνωρίστηκαν στη Μύκονο το 2008. Στην αρχή τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία, καθώς ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος με αθλήτρια από τη Λάρισα. Γρήγορα όμως η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε κεραυνοβόλο έρωτα που κρατά μέχρι σήμερα.

Τον Δεκέμβριο του 2009 η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, τον Θανάση.

Το 2012 ήρθε το δεύτερο ο Βασίλης, το 2013 το τρίτο ο Δημήτρης και 2 χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί τους, την Αιμιλία. To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο την Αναστασία και το 2020, υποδέχτηκε το «No 6» ή αλλιώς την Αλεξάνδρα.

Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης

H κοινή πορεία της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη ως ζευγάρι μετρά σχεδόν 16 χρόνια.

 Όταν πρωτοσυναντηθήκαν ο ηθοποιός ήταν 26 κι εκείνη 30. Η Θάλεια Ματίκα σκέφτηκε πώς είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος από τον αδελφό της οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαζί. Από την άλλη, ο Τάσος Ιορδανίδης θαμπώθηκε μόλις την αντίκρισε.

Εκείνη για αρκετό καιρό κρατούσε τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο μέχρι που έμαθε ότι βγαίνει με μια άλλη κοπέλα και ζήλεψε. Τον κάλεσε σπίτι της να δούνε μια ταινία και από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και μία κόρη, τον Δάνο και την Νάγια.

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης

Η γνωριμία τους έγινε το 2002, όταν έκαναν και οι δυο τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής σε μια παράσταση του Γιάννη Βογιατζή. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

«Πήγαμε για τσιγάρα και μέχρι να γυρίσουμε σχεδόν τα φτιάξαμε»  είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Έμιλυ Κολιανδρή.

Από τότε μέχρι σήμερα, δεν χώρισαν ποτέ. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2008 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com