Νέα

Καλομοίρα: «Τα είπα όλα στον άντρα μου για εκείνη την περίοδο μόλις πριν από τρία χρόνια»

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό η Καλομοίρα, η οποία μάλιστα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ για ένα δυναμικό comeback στη μουσική αλλά και τα τηλεοπτικά πράγματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η Καλομοίρα αναφέρθηκε στο πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία αλλά και στα όσα κατάφερε να πει στον σύζυγό της γι’ αυτά που την είχαν στιγματίσει από τα παιδικά της χρόνια.

Αυτό που ένιωσα, πάντως, εγώ στη φωτογράφισή μας είναι ότι έχεις αγκαλιάσει περισσότερο από ποτέ τη σέξι σου πλευρά.

Νιώθω πιο σίγουρη με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ μέσα μου.

Και με τη βοήθεια ειδικού;

Ναι. Βρήκα μια καταπληκτική ψυχολόγο που ειδικεύεται στους καλλιτέχνες. Όταν τη χρειάζομαι, κάνουμε Ζoom γιατί βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Είχα πάει πριν σε μια άλλη, αλλά οι φιλοσοφίες μας ήταν πολύ μακριά. Και από μόνη μου διάβαζα πάντα βιβλία αυτοβελτίωσης. Ξέρεις τι γίνεται;

Όλοι μας προσπαθούμε να θεραπεύσουμε αυτά που μας έχουν στιγματίσει στα παιδικά μας χρόνια. Ήθελα να κλείσω αυτό τον κύκλο, με βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσω το άγχος που ένιωθα. Σκέψου ότι και στον άντρα μου κατάφερα να του ανοιχτώ για εκείνη την περίοδο, του τα είπα όλα όμως μόλις πριν από τρία χρόνια.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com