Νέα

Μάριος – Πρίαμος Ιωαννίδης: Τι έλεγε για την προσωπική του ζωή λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το trailer για το αυριανό επεισόδιο του Survivor All Star όχι μόνο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αλλά και στην Ελλάδα.

Στο trailer αυτό βλέπουμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο με την Καρολίνα Καλύβα ενώ το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί και στο συμβούλιο του νησιού με τον Κύπριο παίκτη να λέει πως δεν θεωρεί ότι έκαναν κάτι κακό και την παίκτρια της μπλε ομάδας να δηλώνει πως μεταξύ τους υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια. (δες εδώ το trailer)

Όπως είναι λογικό αυτό θορύβησε αρκετούς αφού λίγο πριν η Καρολίνα Καλύβα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, έγινε γνωστή η σχέση της με τον Bo που μέχρι πριν δυο μέρες τη στήριζε δημόσια και μίλαγε για εκείνη με πολύ τρυφερά λόγια. Αυτό φυσικά άλλαξε μετά την κυκλοφορία του trailer με τον ράπερ να δηλώνει πως η σχέση τους πλέον ανήκει στο παρελθόν και πως δεν πρόκειται να δώσει καμία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή.

Ο Μπο μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκεται σε σχέση και πως η σύντροφός του επικοινώνησε με τον ίδιο μετά την προβολή του trailer δηλώνοντας έκπληκτη και στεναχωρημένη. (δες εδώ όλα όσα είπε ο Μπο)

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την μοναδική αναφορά που είχε κάνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην προσωπική του ζωή λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, όταν δημοσιογράφος της εκπομπής “Πρωινό μας” τον είχε ρωτήσει αν υπάρχει κάποια κοπέλα που θα μείνει πίσω να τον περιμένει, όσο εκείνος θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, εκείνος έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό και αποχώρησε.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com