Νέα

Καρολίνα Καλύβα για τη τρυφερά τετ-α-τετ με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού αφού ο Γιώργος Λιανός έπιασε απροετοίμαστους τους παίκτες των δυο ομάδων αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει στην αντίληψη της παραγωγής ότι δυο παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες συναντιούνται στο δάσος παραβιάζοντας τους κανόνες που έχει θέσει η παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως τα πρόσωπα αυτά είναι η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενώ στη συνέχεια τους έδωσε τον λόγο προκειμένου ο καθένας να δώσει τη δική του εξήγηση.

«Ναι Γιώργο, έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι αλλά ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια με τον άλλον και απλώς βρεθήκαμε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό» ήταν η αμήχανη απάντηση της Καρολίνας Καλύβα.

«Αν φύγω από την καλύβα μου και μπω στη ζούγκλα για να ψάξω καρύδες ή συναντήσω κάποιον, δε θεωρώ ότι έκανα κάποια παράβαση…Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά» είπε από τη δική του πλευρά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τελεσίγραφο στους παίκτες πως αυτή είναι η μοναδική προειδοποίηση που τους γίνεται καθώς αν ξαναπέσει στην αντίληψη της παραγωγής κάτι αντίστοιχο, θα υπάρξουν κυρώσεις.

Τον λόγο, αμέσως μετά πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία γνωρίζει για τη σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μπο εκτός παιχνιδιού η οποία απευθυνόμενη στη συμπαίκτριά της είπε,  «Εγώ το μόνο που θα ήθελα να πω στην Καρολίνα επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και την προσωπική σχέση που έχει έξω και επειδή τυχαίνει να είναι και φίλος μου, να προσέχει να μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο».

«Τα προσωπικά μου αισθήματα εδώ δεν αφορούν κανέναν και θα ήθελα να τελειώσει αυτή η κουβέντα εδώ» απάντησε η Καρολίνα Καλύβα βάζοντας τελεία στο θέμα.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com