Νέα

Σασμός: Αργυρώ – Αστέρης – Ποια θα είναι η σχέση τους στο μέλλον

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο της σειράς του ALPHA «Σασμός» καθώς παρακολουθούμε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η Αργυρώ, ενώ βλέπουμε πόσο έχει επηρεαστεί απ’ όλο αυτό ο Αστέρης που κατά βάθος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη σχέση τους και παρόλα όσα συμβαίνουν οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί.

Αγάπη ή εμμονή;

Σασμός Αστέρης Αργυρώ ξανά μαζί

Καθώς η Μαρίνα του έχει ζητήσει να μείνει μακριά από την κόρη της, λέγοντας του μάλιστα ότι το να βρίσκεται στη ζωή της δεν δείχνει αγάπη αλλά εμμονή, εκείνος προσπαθεί να δεχτεί ότι η Αργυρώ έχει προχωρήσει στη ζωή της, κάνοντας οικογένεια και ελπίζει να ξαναφτιάξει και εκείνος τη ζωή του και να βρει την ευτυχία. Γνωρίζει εξάλλου πόσο βαθιά την έχει πληγώσει με τον φόνο του Πετρή κάτι βέβαια για το οποίο δεν έφταιγε.

Από την άλλη βέβαια δεν μπορεί να μην τη βοηθήσει τώρα που χρειάζεται εκείνη κάποιον να της σώσει τη ζωή. Έτσι ο Αστέρης της δίνει το ένα του νεφρό, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη και της προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Νιώθοντας ευγνωμοσύνη η Αργυρώ για το δώρο που της προσέφερε ένας άνθρωπος, θέλει να τον γνωρίσει.

Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις στη σειρά «Σασμός»

Ξεπερνώντας την περιπέτεια της, θα προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο, τον άνθρωπο που της έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε. Όμως το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις και έτσι η Αργυρώ και ο Αστέρης θα βρεθούν ξανά μαζί, ζώντας για ακόμα μια φορά τον έρωτά τους, αλλά και αντιμετωπίζοντας και διάφορες προκλήσεις που τους φέρνει η ζωή.

youfly.com
Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Close