Νέα

Αναστάσιος Ράμμος: Έξω φρενών στο Όλα Γκουντ με τις δηλώσεις του – «Είναι ύβρις αυτό το πράγμα»

“Όταν είσαι ο τίποτα όσον αφορά τη δημοσιότητα και ξαφνικά μέσα σε ένα διάστημα ενός ή δύο χρόνων σου δίνεται η ευκαιρία να πας δεκαπέντε βήματα παρακάτω μέσα σε μια σεζόν τηλεοπτική, ε πες και ένα ευχαριστώ” τόνισε αιχμηρά ο Δημήτρης Σταρόβας

Την κούραση από το Total Blackout δεν έκρυψε ο Αναστάσιος Ράμμος, μιλώντας στις κάμερες, κάτι που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το μεσημέρι του Σαββάτου από την Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την τηλεοπτική τους παρέα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, ο νεαρός τραγουδιστής και παρουσιαστής του Total Blackout είχε επισημάνει πως «δεν νομίζω να υπάρχει του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή. Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό».

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ΣΚΑΪ,  η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως «εμένα αυτό με θυμώνει! Γιατί ζούμε σε μια εποχή που δουλεύουμε επτά ημέρες την εβδομάδα όλοι, βλέπω 400 μηχανάκια τη μέρα με ανθρώπους όλων των ηλικιών να τρέχουν και να μοιράζουν καφέδες και φαγητά και να κουράζονται μες στον καύσωνα και , παιδιά σπουδαγμένα να μην παίρνουν ανάσα και βγαίνεις ένας άνθρωπος – ζωή να ‘χει και μακάρι να του πάνε όλα καλά – να πει ότι κουράζεται γιατί κάθεται και περιμένει το μακιγιάζ να φινικαριστεί! Ρε παιδί μου, είναι και λίγο ύβρις αυτό το πράγμα».

«Ακόμα και να συμβαίνει, δεν το λες ρε φίλε! Γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία… Που τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Ράμμο και μου αρέσει ο τύπος» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σειρά του. Δεν το κάνει και χρόνια για να έχει συσσωρεύσει κούραση και να έχει βαρεθεί πια! Έπρεπε κανονικά να νιώθει και μια ευγνωμοσύνη, όταν είσαι ο τίποτα όσον αφορά τη δημοσιότητα και ξαφνικά μέσα σε ένα διάστημα ενός ή δύο χρόνων σου δίνεται η ευκαιρία να πας δεκαπέντε βήματα παρακάτω μέσα σε μια σεζόν τηλεοπτική, ε πες και ένα ευχαριστώ. Κάτσε να κουραστείς και λιγάκι».

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com