Νέα

Black Friday 2021: Tips για να πάρεις φθηνά smartphone

Η εβδομάδα της Black Friday έφτασε και μόνο «μαύρη» δεν είναι! Το καινούριο smartphone που περίμενες να αγοράσεις με έκπτωση, σε λίγες μόνο ημέρες θα είναι δικό σου. Αντιμετωπίζεις όμως ένα πρόβλημα. Η Black Friday 2021 ήρθε και ακόμη δεν έχεις αποφασίσει ποιο ακριβώς θέλεις. Για αρχή μην αγχώνεσαι. Και αυτό γιατί οι προσφορές της Black Friday δεν θα είναι μίας ημέρας αλλά μίας ολόκληρης εβδομάδας! Ναι καλά διάβασες, Μιας ολόκληρης εβδομάδας!Πάρε λοιπόν τον χρόνο σου και διάβασε τον οδηγό που ετοιμάσαμε ώστε να αποκτήσεις το τηλέφωνο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Επιλέγοντας Android smartphone

Το μεγαλύτερο εύρος τιμών θα το βρεις σε smartphone που τρέχουν το λειτουργικό της Google. Οι επιλογές ξεκινούν κάτω από τα 100€ και μπορούν να ξεπεράσουν και τα 1.000€. Οι εκπτώσεις της Black Friday 2021 στην κατηγορία είναι πολύ μεγάλες, οπότε έχεις πολλές ευκαιρίες να αποκτήσεις καινούργιο smartphone σε προνομιακή τιμή.
Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κατηγοριοποιήσεις τις ανάγκες σου και να βρεις το ιδανικό για εσένα μοντέλο. Θέλεις να σερφάρεις ασταμάτητα ή να παίζεις όλη μέρα mobile games; Θέλεις παράλληλα να μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες για να ανεβάζεις στα social media και όλα αυτά χωρίς να κολλάει το τηλέφωνό σου ή να τελειώνει η μπαταρία στα μισά της μέρας; Τότε αυτό που θα πρέπει να ελέγξεις στα χαρακτηριστικά του Black Friday smartphone είναι η μνήμη RAM και η μπαταρία. Πρέπει να έχει τουλάχιστον 4GB RAM (ιδανικά 6GB) και μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh και πάνω. Αν το νέο σου smartphone έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, τότε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση στην καθημερινότητά σου, όποια κι αν είναι αυτή.

Τώρα αν θέλεις το νέο σου smartphone να έχει απλώς μεγάλη οθόνη ή υπερευρυγώνια κάμερα οι επιλογές με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολλές. Μπες απλώς στο mediamarkt.gr και μια τεράστια γκάμα θα ανοιχτεί μπροστά σου.

Επιλέγοντας iPhone

Αν πάλι είσαι… κολλημένος με τα iPhone και εδώ υπάρχει μια ποικιλία στα μοντέλα που μπορείς να επιλέξεις αν και έχε υπόψιν σου ότι η Apple κρατά πάντα μία πιο συντηρητική στάση σε ό,τι έχει να κάνει με ημέρες προσφορών σαν τη Black Friday. Αυτό δε σημαίνει πως απουσιάζει τελείως όμως. Κατά την επιλογή iPhone δεν ισχύουν οι ίδιοι «κανόνες» όπως και στα Android, καθώς η Apple ελέγχει πιο «στενά» το σύστημα από κάθε πλευρά, άρα μπορεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση χωρίς να χρειάζεται πολύ RAM ή το ίδιο μεγάλη μπαταρία. Αν τα υποκειμενικά χαρακτηριστικά (κάμερα, οθόνη κ.α.) του iPhone που σε ενδιαφέρει σε καλύπτουν, τότε επίλεξε το άφοβα.

Τώρα που έχεις στα χέρια σου όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι, επισκέψου ένα από τα καταστήματα Media Markt ή μπες στο mediamarkt.gr και ζήσε την Black Friday 2021 που σου αξίζει. Γιατί τα Public μαζί με τα Media Markt φέρνουν την μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ!

newpost.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com