Νέα

Survivor: Αποχωρεί ο Πάνος Καλλίδης οικειοθελώς; Τι απαντά στο TLIFE η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου

Ο Πάνος Καλλίδης πλέον αγωνίζεται για την μπλε ομάδα του Survivor και όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια δεν περνάει καθόλου καλά, εξαιτίας του αρνητικού κλίματος που επικρατεί. Μάλιστα, το κλίμα είναι τόσο άσχημο που στο επεισόδιο της Τρίτης, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς έχει απογοητευτεί με την συμπεριφορά αρκετών εκ των συμπαικτών του.

«Σε ψηφίζω (τον Νίκο Μπάρτζη) γιατί έχω στοχοποιηθεί πάρα πολύ από την παρέα σας. Με έχετε κάνει και ντρέπομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω οικειοθελώς γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Από εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα οι φήμες πως ο Πάνος Καλλίδης πήρε την απόφαση και τελικά έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός τραγουδιστής δεν θα συνεχίσει πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης και όλα δείχνουν πως έχει μαζέψει τα πράγματά του από την καλύβα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το TLIFE επικοινώνωσε με τη σύζυγο του Πάνου Καλλίδη και γνωστή make up artist, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία διέψευσε τις φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης του άντρα της.

“Δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω ότι είναι μια χαρά στο παιχνίδι μέσα και ειλικρινά δεν έχω ιδέα από που έχει βγει όλο αυτό. Αυτό ξέρω, όλα καλά. Δεν γνωρίζω τίποτα απολύτως” απάντησε αποκλειστικά στο TLIFE, η Λεάννα Μάρκογλου.

Η Λεάννα Μάρκογλου στηρίζει από την αρχή του Survivor τον σύζυγό της Πάνο Καλλίδη, ενώ σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας του στέλνει μηνύματα για να του δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com