Νέα

Κατερίνα Βρανά στον Αρναούτογλου: «Είμαι ανάπηρη γιατί να μην το πω; Δεν χάθηκε ο κόσμος»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή κωμικός η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, μίλησε για την καθημερινότητά της με το αναπηρικό αμαξίδιο.

«Λέω καλύτερα κάποιες λεξούλες, κάνω και μερικά βηματάκια, δεν πέφτω και όλα πάνε καλύτερα. Τώρα βέβαια έχω και μια τεράστια πρόκληση επαγγελματική, αποφάσισα να κάνω θέατρο.  Το 2017 σχεδόν πέθανα, βρέθηκα με σηψαιμία, κάτι που μου άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα», περιέγραψε για το πρόβλημα της υγείας της.

Και συνέχισε: «Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μια κατάσταση, εεε, τι να κάνουμε, έγινε κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό, ούτε από την ίδια τη λέξη “αναπηρία” και νομίζω έχει αρχίσει λίγο, η πολιτεία, η κοινωνία να κινείται προς την αποδοχή. Αντιμετωπίζω ακόμα μεγάλα θέματα».

Η Κατερίνα Βρανά για τα έντονα σχόλια που έχει δεχτεί: «Αρχικά μου λένε πως δεν είναι σωστό που το λέω αυτό. Μα τι να μην πω; Ότι είμαι ανάπηρη; Αφού είμαι, δεν χάθηκε ο κόσμος, είναι επιστημονικός ιατρικό όρος η αναπηρία».

 

Για την ατάκα που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις: «Άκουσα την ατάκα Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη; και την βρήκα καλή ατάκα που θέλησα να τη χρησιμοποιήσω. Μου είπαν να μη θίγω τέτοιες λέξεις, να θιχτείτε λέω που δεν υπάρχει πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα για τους ανάπηρους», είπε η Κατερίνα Βρανά καλεσμένη στο The 2night Show.

tlife.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com