Νέα

X-Factor: Αποχώρησε ο Μίλτος Χαρόβας – Ποιοι πέρασαν στον ημιτελικό

Το έκτο live show του “X-Factor” με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου ολοκληρώθηκε στο MEGA το βράδυ της Κυριακής με τον Μίλτο Χαρόβαέπειτα από την ψηφοφορία των κριτών, να αποχωρεί από το μουσικό τάλεντ σόου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Χρήστος Μάστορας, υποδέχτηκαν για ακόμα μια Κυριακή στην παρέα τους τον guest κριτή Ηλία Ψινάκη που ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες στις τέσσερις ομάδες, αλλά και τον Νίκο Μουρατίδη.

 

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών, οι 3 παίκτες που βρέθηκαν στο τέλος της ψηφοφορίας του κοινού ήταν ο Θάνος Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ο Γιάννης Ονισηφόρου και Μίλτος Χαρόβας από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να δώσει μία ασυλία και επέλεξε τον Θάνο Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Στο τέλος της βραδιάς, η κριτική επιτροπή μετά τη διαδικασία τραγουδιού των δύο παικτών για δεύτερη φορά αποφάσισε ο Μίλτος Χαρόβας από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη να αποχωρήσει, σταματώντας την πορεία του στο “Χ-Factor”, ένα βήμα πριν τον ημιτελικό της Παρασκευής, στον οποίο θα βρεθούν ο Χρήστος Αδαμόπουλος, η Εβελίνα Κατσιάκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αχαρνιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου, ο Θάνος Λάμπρου και ο Γιάννης Ονισηφόρου.

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο Μίλτος Χαρόβας, εφόσον θέλει, θα συμμετέχει στο Β’ Κύκλο της “Γης της Ελιάς” υποδυόμενος έναν νέο τυχοδιώκτη μουσικό που θα ταξιδεύει ανά την Ελλάδα.

Ο Ηλίας Ψινάκης με τη σειρά του πιστεύοντας το star quality του παίκτη ισχυρίστηκε πως θα είναι δίπλα του και αν τον χρειαστεί θα είναι εκεί δίνοντάς του το τηλέφωνό του και τη βοήθειά του.

Αφού ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος με τις εμφανίσεις των οκτώ υποψηφίων, ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους κριτές-μέντορες του μουσικού talent show του MEGA, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει κομμάτια του που έχουμε λατρέψει. Ο καλλιτέχνης που αψηφά τα μουσικά είδη και παντρεύει το συναίσθημα του λαϊκού τραγουδιού με την ορμή της ροκ μουσικής ξεσήκωσε το κοινό και τους τηλεθεατές.

Σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό staging, που μεταμορφωνόταν ανάλογα με τη διάθεση κάθε τραγουδιού, ο Στέλιος Ρόκκος είπε τα «Δεν φοβήθηκα», «Έμεινα εδώ», «Όπου και να πάω» και «Τα καλοκαίρια», με τους κριτές-μέντορες να ξεσηκώνονται από τον δυναμισμό του και να χορεύουν όρθιοι σε όλη τη διάρκεια του act.

Από αυτό το medley δεν θα μπορούσε να λείπει το πρόσφατο «Εμείς», μια συνεργασία-έκπληξη με την Ήβη Αδάμου. Ο Στέλιος Ρόκκος την υποδέχτηκε στη σκηνή αποκαλώντας τη «φιλαράκι του», για να τραγουδήσουν σε ντουέτο αυτήν την υπέροχη μπαλάντα μαζί με το «Όσο έχω εσένα». Στο τέλος, μάλιστα, την ευχαρίστησε θερμά, γιατί τον συνόδευσε παρά το πρόβλημα που είχε με τη φωνή της λόγω ασθένειας. «Πάντα σε παραδέχομαι», είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον Στέλιο Ρόκκο.

Νωρίτερα, η λαμπερή Ήβη Αδάμου ανέβηκε στη σκηνή του «X Factor», που «της ανήκει δικαιωματικά» όπως είπε ο Αντρέας Γεωργίου όταν ανήγγειλε την εμφάνισή της, και ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς. Φορώντας ένα εντυπωσιακό και σέξι μωβ σύνολο, ερμήνευσε άψογα τα «Δίπλα σου», «Πάω», «Αγοράκι μου» και «Για σένα» δίνοντας uptempo και urban ρυθμό στη βραδιά, και κάνοντας το κοινό να τραγουδάει μαζί της.

Στο τέλος του act, ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε περήφανος για την πορεία της και αποκάλυψε ότι μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, ενώ ο Νίκος Μουρατίδης μας θύμισε ότι ως κριτής στο «X Factor» όπου διαγωνιζόταν η Ήβη Αδάμου δεν είχε σχηματίσει καλή εντύπωση για εκείνη στις auditions, αλλά στη συνέχεια άλλαξε εντελώς γνώμη: «Στις επόμενες φάσεις της είπα “Ήβη μου, συγγνώμη, έκανα λάθος, είσαι πάρα πολύ καλή», ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης. «Τι βρήκατε στον Stavento;» τη ρώτησε ο Ηλίας Ψινάκης, παίρνοντας από την Ήβη Αδάμου την αινιγματική απάντηση: «Έχουμε ό,τι δεν έχουμε».

protothema.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com