Νέα

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα για τη γυναίκα του, Αναστασία που πέθανε από καρκίνο

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σπουδαία διαδρομή του στην Άρση Βαρών και τα χρυσά μετάλλια, ενώ αποκάλυψε άγνωστες στιγμές πριν από τους θριάμβους του.

Ο Πύρρος Δήμας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Απόσπασμα από παλαιότερες δηλώσεις της Αναστασίας στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τον Πύρρο Δήμα

«Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, τη ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου.

Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε…

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό.

Κάποια στιγμή της λέω, «δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα». «Θα πεθάνω» μου λέει. «Και γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει» απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια» εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com