Νέα

Ο Μπάμπης Στόκας και το μεγάλο του παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά

Ο αγαπητός καλλιτέχνης Μπάμπης Στόκας μιλάει στην Αννίτα Πάνια, και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καριέρας του. Τι αναφέρει για τη συνεργασάι του με τον Σάκη Ρουβά.

Ο Μπάμπης Στόκας αποκαλύπτεται στην Αννίτα Πάνια και μιλάει για την πορεία του στη μουσική. Μιλάει και για το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά.

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε πως όταν στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και η συνεργασία αυτή διεκόπη πολύ γρήγορα ο τρόπος με τον οποίο ο δεύτερος αντιμετώπισε την κατάσταση τον ενόχλησε.
«Είμαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες που έχω κάνει.

Έχω περάσει ωραία. Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες.

Εγώ έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κτλ. Έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο.

Δε βγήκε αλλά δε με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε.

Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης.

Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δε με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα όμως πια και δε κρατάω καμία κακία.

Απλώς εγώ δε θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον αν τον ρωτήσεις τώρα θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλλων στην Αννίτα Πάνια ο Μπάμπης Στόκας.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com