Νέα

Νίκολας Κέιτζ: Μέθυσε σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας και τον πέταξαν έξω

Σκηνές που φέρνουν στο μυαλό την ταινία «Αφήνοντας το Λας Βέγκας», όπου ο Νίκολας Κέιτζ υποδυόταν έναν αλκοολικό που περνάει τις τελευταίες του μέρες συντροφιά με μία ιερόδουλη στην αμερικανική «Μέκκα του Τζόγου», πίνοντας μέχρι θανάτου, εκτυλίχθηκαν πρόσφατα σε ένα εστιατόριο στην ίδια πόλη όπου γυρίστηκε το αριστουργηματικό φιλμ.

Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, που δημοσιεύει σχετικό βίντεο, ο 57χρονος σήμερα ηθοποιός μέθυσε και μπλέχτηκε σε καυγά με το προσωπικό του εστιατορίου Lawry’s Prime Rib, στο διάσημο Λας Βέγκας Στριπ, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να φύγει μετά από λίγη ώρα.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου και αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα ότι ο ηθοποιός (ο οποίος είχε κερδίσει Όσκαρ για την ερμηνεία του ως αλκοολικός στο Leaving Las Vegas) έμοιαζε με μεθυσμένο άστεγο, και «τρόμαξαν» να τον αναγνωρίσουν.

Επικαλούμενες το προσωπικό του εστιατορίου, οι πηγές της Sun ανέφεραν ότι ο σταρ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας, προτού αρχίσει να γίνεται εριστικός. Φορώντας λεοπάρ παντελόνι, ο ηθοποιός εμφανίζεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Sun να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ του εστιατορίου και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το site, ο Νίκολας Κέιτζ αποχώρησε εκνευρισμένος, όπως του ζητήθηκε, ενώ όταν προσπάθησε να ξαναμπει μέσα μια υπάλληλος του εστιατορίου τον εμπόδισε.

cage_2
cage_3

Μια πηγή που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στη Sun ανέφερε χαρακτηριστικά:«Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικά. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος. Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε κα να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω. Μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε μαζί του στο σπίτι του αλλά στην κατάσταση που ήταν δεν το θεωρήσαμε καλή ιδέα. Τελικά τον πήγε σπίτι ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικ Κέιτζ έχει καταγραφεί σε κάμερα μεθυσμένος. Τον Μάρτιο του 2019, κυκλοφόρησε βίντεο που τον έδειχνει να κάνει σκηνή σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, όπου πήγε να υποβάλει αίτηση για να παντρευτεί την Έρικα Κόικε, την 4η σύζυγό του. Τέσσερις μέρες μετά τον γάμο ο Κέιτζ ζήτησε ακύρωση, ισχυριζόμενος ότι ήταν υπερβολικά μεθυσμένος για να καταλάβει τι έκανε.

cage_4

Φέτος τον Φεβρουάριο ο Κέιτζ παντρεύτηκε την Ρίκο Σιμπάτα, η οποία είναι μικρότερή του κατά 30 χρόνια, στο καζίνο Wynn του Λας Βέγκας. Μερικούς μήνες αργότερα, ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 85 ετών.

cage_aa

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com