Νέα

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει σπόιλερ για τον Δούκα

Στο Πρωινό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo, ενώ έδωσε κι ένα μικρό σπόιλερ για τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες.

«Φυσικά και κουράζομαι. Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα. Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει, αυτά που γυρίζουμε αυτή την περίοδο, πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει. Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε στη συνέχεια για το κίνημα metoo: «Δεν αισθάνομαι καλά με το να βρίσκονται συνάδελφοι σε αυτή τη θέση. Είναι η στιγμή να αποφασίσει η δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό θέμα που θέλει πολλή προσοχή στην προσέγγισή του. Χάνουμε λίγο το νόημα και την ουσία, όταν μας τραβάει την προσοχή το παρασκήνιο. Ο χώρος του θεάτρου δεν χρειάζεται να καθαρίσει. Δεν νομίζω ότι ο χώρος μας είναι μολυσμένος».

«Ήμουν πιο αμήχανος τότε στη Λάμψη και ίσως και ο κόσμος ήταν πιο αθώος με τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Είχα πάρει ένα ταξί και ο οδηγός πέρασε από το σπίτι του και κατέβηκε όλη η οικογένεια να με δει. Ο κάθε άνθρωπος εκφράζει το θαυμασμό του με διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε επίσης ο Λεωνίδας Κακούρης.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com