Νέα

Η Φάρμα – Κώστας Γκρέκας: Ο νικητής του μεγάλου τελικού!

Η Φάρμα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και μετά από τρεις μήνες έχουμε νικητή! Ο Κώστας Γκρέκας αναδείχθηκε «Αγρότης της χρονιάς» και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο, αξίας 25.000 ευρώ.

Ο Κώστας Γρέκας καθ’ όλη την παραμονή του στην Φάρμα αποτελούσε έναν δυνατό παίκτη που κρατούσε χαμηλούς τόνους και δεν ήθελε να μπλέκει σε καβγάδες και σε ίντριγκες. Το γνωστό μοντέλο κατάφερε να κερδίσει τα αγωνίσματα και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής της Φάρμας!

Ποιος είναι ο Κώστας Γκρέκας

Ο Κώστας Γκρέκας είναι 44 ετών και έχει γενέθλια στις 24 Φεβρουαρίου. Στα 22 του και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο» αλλά και στη δημοφιλή σειρά του Mega “Singles”. Αυτή την περίοδο κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα.

Στην αρχή της καριέρας του οι φήμες ήθελαν τον Κώστα Γκρέκα σε μια θυελλώδη σχέση με την Άννα Βίσση, ένα ειδύλλιο που απασχόλησε αρκετά τον Τύπο, ωστόσο εκείνος ποτέ δεν το επιβεβαίωσε. Πριν μερικά χρόνια, του έκλεψε την καρδιά του η γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, με την οποία τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει εξαιτίας του γάμου, φυσικά προς το καλύτερο. Εχω γίνει περισσότερο σταθερός στη ζωή μου όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Δεν είμαι πια επιπόλαιος όπως ήμουν πριν. Εχω γίνει πιο σοβαρός» έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Έχει θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές στον Δήμο Καρδίτσας. Το 2018 έδωσε τα χέρια και με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεφάλη Καλλιθήρου και προστέθηκε στο δυναμικό της.

Ο Κώστας Γκρέκας περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους.

Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είχε από μικρός επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com