Νέα

Ο Σαρμπέλ για λίγες μέρες στην Ελλάδα: Δείτε πως είναι 14 χρόνια μετά την Eurovision

Είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς το ιδιαίτερο τραγούδι “Yassou Maria” και τον Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, τότε κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και συγκεντρώσει 190 βαθμούς, τοποθετώντας την χώρα μας στον 7η θέση. Μετά το τέλος του διαγωνισμού ο Σαρμπέλ πήρε απόσταση από την επικαιρότητα. Ειδικότερα άφησε την Ελλάδα για το Λονδίνο ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος.

Σήμερα είναι 40 χρονών, παντρεμένος από το 2014 και όπως είναι αίσθητό από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογοριασμό στο Instagram, έχει αλλάξει πολύ εξωτερικά. Το πυκνό μούσι και η γεροδεμένη κορμοστασιά χαρακτηρίζουν πλέον την εξωτερική του εμφάνιση. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα ενω πρόσφατα εντοπίστηκε να πίνει καφέ παρέα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς.

Ο Σαρμπέλ για λίγες μέρες στην Ελλάδα: Δείτε πως είναι 14 χρόνια μετά την Eurovision

O Σαρμπέλ στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2021

Σαρμπέλ στόρυ

Με τον καλό του φίλο, Λάμπρο Κωνσταντάρα

Σημειώνεται πως τον Απρίλιο του 2020 ο Σαρμπέλ είχει μιλήσει στη “Φωλιά των Κούκου” σχετικά με το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εμφάνισε όγκο στις φωνητικές και χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να τον αφαιρέσει. Για το περιστατικό αυτό είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρμπέλ

Σαρμπέλ

Σαρμπέλ

Σαρμπέλ

https://www.yupiii.gr/
Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Close