Νέα

Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας ψάχνει την παραγωγή για να στείλει μήνυμα στην κόρη της

Ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τα τελευταία επεισόδια του «Survivor 4» και την έκταση που έχει πάρει η πρώην σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό», επικαλούμενος επικοινωνία με την οικογένεια της νεαρής γυμνάστριας, η μητέρα της θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να επικοινωνήσει ξανά με ανθρώπους της παραγωγής, ώστε να στείλει μήνυμα στην κόρη της για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφέρεται μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας, από πλευράς του, διαφώνησε με το σκεπτικό της μητέρας της Μαριαλένας.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της, ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος, είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πά’νος Καλλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».

ethnos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com