Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης: Μας ταξιδεύει στη Λισαβόνα με το νέο του video clip

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το νέο single και music video «Απόψε Θέλω», που περιλαμβάνεται στο repackaging του χρυσού album «Καλησπέρα», το «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, από την Panik Records, σε όλες τις streaming υπηρεσίες.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή ερμηνεία κι ενέργεια του Πέτρου Ιακωβίδη. Τη μουσική έγραψαν οι Χρήστος Σνατικάι και Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το single συνοδεύεται από ένα άκρως εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Λισαβόνα, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals. Με φόντο τις ομορφιές, τα μνημεία και τα γοητευτικά σοκάκια της πορτογαλικής πρωτεύουσας, ο Πέτρος Ιακωβίδης γοητεύει και ξεσηκώνει με ένα video γεμάτο φως, χρώμα και ρομαντικό μυστικισμό.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα από τα πέντε νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», με το οποίο ο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός συνεχίζει την πλούσια και γεμάτη hits δισκογραφική του πορεία.

Στο tracklist του «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition», εκτός από τα 16 τραγούδια του «Καλησπέρα» και το «Απόψε Θέλω», περιλαμβάνονται η επιτυχία «Πες Μου Κάτι», που έφτασε ακόμα και στο no1 του ραδιοφωνικού chart και μετρά πάνω από 1,8 εκατομμύρια Spotify streams και 3,7 εκατομμύρια YouTube views, καθώς και τα νέα τραγούδια «Πιάσε Μια Μπύρα», «Όμορφη Σαν Την Ελλάδα» και «Τα Καλύτερα Παιδιά».

Εκτός από το νέο δισκογραφικό βήμα του, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com