Νέα

ElectronetΒ.Κ. Καζάνα Συνεχίζουμε να μένουμε δίπλα σας!

Και τη νέα χρονιά η Electronet B.K. Καζάνα, συνεχίζει να μένει δίπλα σας και να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σας! Το δικό μας κατάστημα ακολουθώντας τους κανόνες της πολιτείας, φροντίζει ταυτόχρονα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Έτσι μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο kazanas.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει σπίτι σας μέσα σε 24 ώρες και με ασφάλεια ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής!

Ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε» οι έμπειροι πωλητές της Electronet B.K. Καζάνα, είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν, να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και να δεχτούν την παραγγελία σας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια. Ρωτήστε τους κι εκείνοι μπορούν ακόμη και να σας καθοδηγήσουν κατά την πλοήγησή σας στο kazanas.gr ώστε να επιλέξετε το προϊόν που ανταποκρίνεται στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.kazanas.gr ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2410 536631 καθημερινά. Η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εντός Λάρισας ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι ευθύνη όλων μας  να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com