Νέα

Άγριες Μέλισσες: Οι 3 ηθοποιοί που αποχωρούν από τη σειρά – Ποιο το μέλλον του Βοσκαρη

Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσεις στη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Η σειρά έπειτα από ένα σύντομο διάλειμμα, επιστρέφει απόψε στις 22:00 με απανωτές απειλές όπλων, επιθέσεις, νέους έρωτες και έναν γάμο… για αρχή!

Οι εξελίξεις στη ζωή την τριών αδελφών Σταμίρη θα είναι καταιγιστικές καθώς αναζωπυρώνεται ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου, ενώ ο Τάκης έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι και τη ζωή της Δρόσως. Παράλληλα, η Σοφούλα και ο Άγγελος δείχνουν ευτυχισμένοι, αλλά ο διαβολικός Βόσκαρης παραμονεύει για τα χειρότερα. Ο Κωνσταντής διακινδυνεύει τον αρραβώνα του για χάρη της Δρόσως, αλλά αυτός ο έρωτας έχει πολλά εμπόδια. Σε δύο σκηνές από τα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος απειλεί με περίστροφο τον Μπάμπη, ενώ και ο Βόσκαρης δεν διστάζει να απειλήσει με το όπλο του τον Νέστορα.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο, τρεις πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στις «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», οι τρεις ηθοποιοί, οι οποίοι εγκαταλείπουν το Διαφάνι είναι: ο Τάκης που ενσαρκώνει ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Σωκράτης που ενσαρκώνει ο Χάρης Σώζος και η Δόμνα που ενσαρκώνει η Νεφέλη Κουλούρη.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά για την τύχη του «Μάνου Βόσκαρη», που ενσαρκώνει ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Είναι ο άνθρωπος που αγαπάμε – μισούμε στις “Άγριες Μέλισσες”. Ενώ οι άλλοι τρεις είναι προκαθορισμένο το πότε θα φύγουν, με τον Βασίλη Μπισμπίκη υπάρχει ένα μυστήριο. Αν και υπήρχε μία σκέψη ο ρόλος του να φτάσει μέχρι το τέλος της σειράς, τώρα ακούγεται ότι ο “Μάνος Βόσκαρης” θα έχει πιο σύντομη παραμονή στο Διαφάνι. Είναι ένας ρόλος που έχει αρκετές δυσκολίες και επίσης οι σεναριογράφοι αφουγκράζονται το κοινό. Συνεπώς, η τύχη του θα καθοριστεί στην πορεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου.

ethnos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com