Νέα

Σπίτι με το MEGA: Γιατί ο Μαζωνάκης αποχώρησε από το γύρισμα

Μπορεί σήμερα Σάββατο ο Γιώργος Μαζωνάκης να είναι στο “Σπίτι με το MEGA”, ωστόσο το γύρισμα ήταν επεισοδιακό, καθώς αποχώρησε από αυτό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφυγε από τα γυρίσματα, λίγες ώρες αφότου είχαν ξεκινήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί για πρώτη φορά να γίνει σε δυο μέρες.

Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης από το γύρισμα του Σπίτι με το MEGA

Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχώρησε από το σπίτι με το MEGA, γιατί αισθάνθηκε κουρασμένος και τους παράτησε όλους στα κρύα του λουτρού. Ο ίδιος, δεν ξαναγύρισε ποτέ την ίδια μέρα για να ολοκληρώσει το γύρισμα. Επικοινωνώντας, όμως, με τον σταθμό, αν και παραδέχτηκαν ότι την πρώτη μέρα όντως δεν ολοκληρώθηκε το γύρισμα, μου έδωσαν μια διαφορετική εκδοχή.

σπίτι με το mega μαζωνάκης - στιγμιότυπο από την εκπομπή

Μου είπαν, δηλαδή, ότι ο λόγος που χρειάστηκε να κρατήσει το γύρισμα δυο μέρες είναι γιατί ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος θα βρισκόταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο συγκεκριμένο επεισόδιο και στο πάλκο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αυτό συνέβη, κατά την άφιξη του στο γύρισμα.

Τι δήλωσε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στα social media

Μάλιστα, ο ίδιος ο μπουζουκοπαίκτης έκανε γνωστό το θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. “Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός.

“Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας”. Έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στην ανάρτησή του.

σπίτι με το mega μαζωνάκης - στιγμιότυπο από την εκπομπή

Φυσικά, ο ίδιος κάνει λόγο για πρόβες όχι για γύρισμα. Ο σταθμός αναφέρει ότι χρειάστηκε να διακόψουν το γύρισμα. Σκοπός, να βρεθεί από την παραγωγή αυτός που θα τον αντικαταστήσει, από τη στιγμή που είχαν υπολογίσει αφιέρωμα στο μπουζούκι, καθώς μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουν ξεκινήσει την πρωτοβουλία «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές».

Ωστόσο, όπως θα δείτε και στο αυριανό επεισόδιο, μπορεί ο Θανάσης Πολυκανδριώτης να λείπει αλλά τελικά θα ακούσουμε τα τραγούδια του συνθέτη. Παιγμένα από δεκάδες μπουζούκια, με μουσικούς, μαθητές του.

Youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com