Νέα

Το Athens Rocks φιλοξενεί τον Lenny Kravitz για μια μοναδική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ

Στην Ελλάδα, αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει ένα μεγάλο μουσικό γεγονός που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ροκ μουσικής. Ο Lenny Kravitz θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου και θα συγκεντρώσει θαυμαστές από όλη την Ελλάδα.

Ο διάσημος rocker ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του προφίλ του στο Instagram, προκαλώντας ανυπομονησία στους θαυμαστές του. Η συναυλία αυτή θα αποτελέσει μέρος του Athens Rocks, ενός μεγάλου μουσικού φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα και φέτος έχει προσκεκλημένο τον Lenny Kravitz.

Ο Lenny Kravitz είναι γνωστός για την εκρηκτική του παρουσία στη σκηνή και τις εντυπωσιακές ερμηνείες του. Με επιτυχίες όπως το “Fly Away”, “Are You Gonna Go My Way” και “American Woman”, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο. Η συναυλία του στην Αθήνα αναμένεται να είναι ένα αξέχαστο γεγονός για τους φαν του.

Η γενική προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Ωστόσο, τα μέλη του fan club του Lenny Kravitz θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια από αύριο, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, επίσης στις 12 το μεσημέρι.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com