Νέα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η σκληρή καταδίκη της Ελένης – Ένταλμα σύλληψης για τον Δούκα

Εξελίξεις- Βόμβα στις Άγριες Μέλισσες! Σπαραγμός στη δίκη της Ελένης, με την καταδικαστική απόφαση, εις βάρος της. Η Λενιώ καταδικάζεται να περάσει το υπόλοιπο μέρος της ζωής της, στη φυλακή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV . Πρόκειται για μία απόφαση που πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και παγώνει την Ελένη και όσους την αγαπούν και την νοιάζονται. Η ζωή της, από εφιάλτης, γίνεται κόλαση.


Η Θεοδοσία, υπό το βάρος των τύψεων, νιώθοντας τις “Ερινύες” να την κυνηγούν που εκβίασε την Ελένη, να ομολογήσει ,την επισκέπτεται στη φυλακή και της ζητά συγχώρεση. Η Ελένη δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, τη συγχωρεί και με τον τρόπο αυτό,  οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον Δούκα Σεβαστό, με το κλοιό να στενεύει γύρω του, να μαθαίνει για την σύλληψη του και για να την αποφύγει, καταστρώνει με τη βοήθεια του Κωνσταντή και του Μελέτη την διαφυγή του, σε άγνωστο τόπο. Μάλιστα πριν φύγει ο Δούκας κάνει μία ανατρεπτική κίνηση, η οποία, ταρακουνά,  ιδιαίτερα, τον γιο του, Κωνσταντή. Ορίζει τον Νικηφόρο ως υπεύθυνο για όλη την περιουσία της οικογένειας και των επιχειρήσεων του.
Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV η ετυμηγορία για την Ελένη θα είναι η απόλυτη καταστροφή της. Με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να είναι καταπέλτης, η μεγάλη αδελφή της οικογένειας Σταμίρη καταδικάζεται ισόβια να παραμείνει στη φυλακή, μέχρι το τέλος της ζωής της. Η απόφαση σοκάρει την αίθουσα. Οι αδελφές της πέφτουν στην αγκαλιά της και σπαράζουν για αυτή την κακή εξέλιξη.


Ο Λάμπρος για ακόμη μια φορά προσπαθεί να της δείξει την αγάπη του, δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης,  ωστόσο η Ελένη,  υπό το βάρος των εξελίξεων του ζητά,  να την ξεχάσει γιατί θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, στη φυλακή.


Ένας νέος άνδρας εισβάλλει στην καθημερινότητα της ,ο διευθυντής των φυλακών, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης. Εκείνος και το υπόλοιπο προσωπικό κάνουν κόλαση, της ζωή της Λενιώς, με απίστευτα καψόνια με αποτέλεσμα, σύντομα, η βασανισμένη Ελένη να καταλήγει σε μπουντρούμι, απομόνωσης.
Από την άλλη μεριά η Δρόσω συντετριμμένη, από την απόφαση, νιώθοντας απέραντη μοναξιά, μαζεύει τα πράγματά της και εγκαταλείπει το Διαφάνι.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com