Νέα

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο στο Άλσος, πιο αδύνατος και ανανεωμένος από ποτέ!

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τη δική του στορία αυτό το καλοκαίρι. Η παράσταση του αγαπημένου performer «Ζω Για Σενα Summer Edition» έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και κάθε φορά γεμίζει από κόσμο που θέλει να απολαύσει τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο!

Το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τον τίμησε με την παρουσία του και έδωσε το παρών στο ιστορικό Θέατρο Άλσος μαζί με τη σύντροφό του, Γρηγορία Αυγερινοπούλου και τον φίλο του Νίκο Βασιλάκη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ διασκέδασε στο μέγιστο με τις μιμήσεις και τα τραγούδια του performer, ο οποίος για ακόμη μια φορά μιμείται και τη σπουδαία και αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Εντύπωση γ’ ακόμη μια φορά έκανε η εξωτερική εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος κατάφερε να χάσει τα περιττά του κιλά και να γίνει ένας άλλος άνθρωπος! Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη έχει κάνει στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ύστερα από το χειρουργείο που έκανε στο στομάχι του. Παράλληλα, έχει κόψει το κάπνισμα και καθημερινά τρέχει πέντε χιλιόμετρα.

Δες φωτογραφίες:

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com