Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα Εκπτώσεις έως 50% & Δωρεάν τοποθέτηση στα κλιματιστικά!

Εκπτώσεις έως και μισοτιμής, δωρεάν τοποθέτηση στα κλιματιστικά και μοναδικές προσφορές μας περιμένουν και φέτος το καλοκαίρι στην Electronet Β. Κ. Καζάνα.

Οι μεγάλες εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές ξεκίνησαν στο μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών στη Θεσσαλία. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών – ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, μικροσυσκευές και αξεσουάρ- τα οποία διατίθενται έως και στη μισή τιμή. Αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας η Electronet Β. Κ. Καζάνα παραμένει η πρώτη επιλογή. Τηλεοράσεις με φανταστικές προσφορές, Η/Υ, gadget είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές, επιλέξτε μέσα από χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα όλων των επώνυμων εταιριών και αποκτήστε τα σε τιμές συγκλονιστικά χαμηλές.

Η Electronet Β.Κ. Καζάνα, το πρώτο κατάστημα σε πωλήσεις κλιματιστικών στη Θεσσαλία, πρωτοπορεί και στον τομέα των κλιματιστικών, συνδυάζοντας τις εκπτωσιακές τιμές με τη δωρεάν τοποθέτηση. Επιλέξτε κλιματιστικά όλων των επώνυμων εταιριών, inverter, ενεργειακής κλάσης έως Α+++, για ασύγκριτη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και μέγιστη απόδοση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δωρεάν τοποθέτηση από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μέσα σε 48 ώρες.

Όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και  συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα συσκευών που θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Γιατί εδώ «εσείς κι εμείς γνωριζόμαστε»!!!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com