Νέα

Σταύρος Κωνσταντίνου: Ο Κύπριος τραγουδιστής σοκάρει – «Δεν είχα να φάω και έτρωγα σκυλοτροφή»

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο Σταύρος Κωνσταντίνου ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο δύσκολο ξεκίνημά του στην Αθήνα, μετά τη νίκη του στο talent show του Mega, Super Idol.
«Όταν κέρδισα το παιχνίδι δεν είχα έπαθλο εγώ, είχα απλά ένα συμβόλαιο. Ήμουν απλά ένας στρατιώτης, οι γονείς μου δεν ήταν η εύπορη οικογένεια για να μου δώσουν κάποια χιλιάρικα να επιβιώσω από εκεί» εξήγησε.

Και συνέχισε: «Έκανα κι εγώ κάποια παιδικά λάθη. Είχα κάποια λεφτά και πήγα και αγόρασα σκύλο, επειδή είχα μάθει με σκύλο. Την επόμενη μέρα όμως, δεν είχα να φάω. Έτυχε να φάω και σκυλοτροφή. Έτυχε μια μέρα, να ξέρω ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, δεν θα μπορούσαν οι γονείς μου να μου κάνουν έμβασμα και ξύπνησα το πρωί και δεν είχα τίποτα σπίτι».

«Ήταν το ξεκίνημα, δεν είχα ξεκινήσει ούτε την πρώτη μου σεζόν. Δεν ζήτησα βοήθεια, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ζητάω βοήθεια, θέλω ό,τι κάνω να το κάνω μόνος μου. Την επόμενη μέρα που έζησα αυτή την εμπειρία, χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν για δουλειά, απ’ όπου έπιασα μια πολύ καλή προκαταβολή» κατέληξε ο Κύπριος τραγουδιστής.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com