Νέα

Γρηγόρης Πετράκος για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Είχατε και στο χωριό σας body shaming;»

Τη διαφωνία του με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» με την αιτιολογία ότι δε θέλει να κάνει body shaming, εξέφρασε ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

«Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming;» αναρωτήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης σε ένα μήνυμα όλο νόημα προς τη συνάδελφό του.

Αναλυτικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε στο facebook:

«Τί άλλο θα κάνουν οι άνθρωποι για να δείξουν υπακοή στη Νέα Τάξη… Όποια ορθοπολιτική μπούρδα τους πουλήσουν, αμέσως να κάνουν τον “καλό μαθητή”. Έβγαλε λέει η Πρωτοψάλτη (μετά από 30 χρόνια) το στίχο “χοντρή” απ’ τον θρυλικό Άδωνι… Για να μην κάνει “body shaming”.

Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming…;;; Ακούστε μπουρδολόγοι! Σε κάθε πράξη, μας έχουν διδάξει οι μεγάλοι φιλόσοφοι, σημασία έχει το κίνητρο και η πρόθεση. Όταν κάποιος κάνει χιούμορ, σάτιρα ή ένα σκωπτικό τραγούδι, δεν έχει πρόθεση να θίξει κάποιον και αυτό που κάνετε λέγεται λογοκρισία, φίμωση, παραχάραξη και κυρίως έλλειψη διάκρισης, χιούμορ, αντίληψης και αμορφωσιά!

Προτείνω λοιπόν στο εξής να απαγορευτούν ρητά :

-Ο χοντρός κι ο λιγνός

-Ο κοντός με τη γραβάτα

-Ο παπάς ο παχύς

-Η μια πατάτα χοντρούλα

-Ο ντρουλης χοντρούλης

-Τα παχιά τα λόγια

-Η ταβέρνα “στου Τζιμη του χοντρού”

-Οι παχιές αγελάδες

– Η Μάρω Κοντού

– Η Κυριακή κοντή γιορτή

– Η κοντούλα η λεμονιά

-Η χοντρική πώληση

Άντε παλιορατσιστές!».

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com