Νέα

Νίκος Μακρόπουλος: Πήρα δάνειο σε ελβετικό φράγκο κι ακόμα πληρώνω – Είναι βαρέλι χωρίς πάτο “βίντεο”

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος μίλησε για την απόφασή του να κόψει το κάπνισμα, αλλά και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει εξαιτίας ενός παλιού δανείου σε ελβετικό φράγκο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μακρόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, “Happy Day”.

“Κάπνιζα 4 πακέτα-Τώρα είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής”

“Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι μία προσπάθεια που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά”, δηλώνει ο Νίκος Μακρόπουλος.

“Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το κόψεις το τσιγάρο, θα σε κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή”, παραδέχεται ο αγαπημένος τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

“Πήρα δάνειο σε ελβετικό φράγκο-Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο”

“”Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο το πληρώνω ακόμα. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο”, εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Μακρόπουλος.

“Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com