Νέα

Τρίκαλα: Άναψε το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο! video, pics

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου έδωσε το σύνθημα για την… έναρξη της εορταστικής περιόδου, ένα μήνα ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα.

Τα Τρίκαλα φιλοδοξούν και φέτος να αναδειχθούν σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες με αφορμή τον «Μύλο των Ξωτικών» (σ.σ. ανοίγει την Παρασκευή και εγκαινιάζεται επίσημα την ερχόμενη Κυριακή).

Ο εορταστικός διάκοσμος της πόλης θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, δίνοντας χαρούμενες στιγμές!

Αν κρίνουμε από τις εικόνες, πάντως, τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν και φέτος “must” χριστουγεννιάτικο προορισμό

Χαμός στα Τρίκαλα

Το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια 33 μέτρων που στέκει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, εισάγει τον δήμο, την πόλη, τους επισκέπτες, στη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έδωσε το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους συμπολίτες, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους. Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα είναι μια ξεχωριστή γιορτή, καθώς εκτός από τα πατροπαράδοτα έθιμα, ο Μύλος των Ξωτικών φωτίζει και χαμογελά σε μικρούς και μεγάλους.

Με κεντρικό θέμα «Οι περιπέτειες του Καρυοθραύστη» και δωρεάν είσοδο ο 9ος Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί τους επισκέπτες με το χαμόγελο και τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020.

trikalavoice.gr
newsit.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com