Νέα

Δύο μέρες γευσιγνωσίας δοκιμάζοντας Αποστάγματα Καρδάση

Γευσιγνωσία αποσταγμάτων Καρδάση, δείτε το πρόγραμμα:

Σάββατο 30/11/2019

ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ (Απόλλωνος  7-9)

COSTANTINE (Θεοτοκοπούλου 2, στον Αγ. Κωνσταντίνο)

ΚΥΜΑΤΟΛΗΓΗ (Κενταύρων 50

ΜΠΡΟΥΣΚΟ (Ανδρούτσου 4Α’)

Κυριακή  01/12/2019

ΟΥΖΕΡΙ Ο ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ ( Βενιζέλου 129)

ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ (Φιλελλήνων 60)

ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ (Βόλου 137)

Η ενασχόληση της οικογένειας, με τα αμπελοϊνικά προϊόντα, ξεκινάει από τις αρχές του περασμένου αιώνα, με μεγάλη επιτυχία σε εκθέσεις και διεθνείς διαγωνισμούς. καταφέρνοντας να αποσπάσει για τα προϊόντα της τις ανώτατες διακρίσεις, (χρυσά μετάλλια).

Οι σύγχρονες μέθοδοι απόσταξης, η γνώση, το μεράκι, η αφοσίωση, οι αγνές πρώτες ύλες και ο ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της εμφιάλωσης είναι τα στοιχεία που συνετέλεσαν στο ότι τα προϊόντα ΚΑΡΔΑΣΗ είναι ανώτερα ποιοτικά και γευστικά και έχουν κερδίσει τη θέση τους στην επώνυμη ζήτηση των καταναλωτών.

Τα αποστάγματα ΚΑΡΔΑΣΗ, πωλούνται σε επιλεγμένες κάβες και σε ορισμένες αλυσίδες Super Market. Εκτός από την Ελληνική αγορά, τα τελευταία χρόνια, εξάγονται και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, όπως: Καναδά, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κύπρο, Αγγλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία…………………σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποδοχή.

” Σεβασμός στην οικογενειακή κληρονομιά, Αφοσίωση και Αγάπη για τη δημιουργία, Πίστη και Όραμα για το αύριο “

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com