Νέα

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Βιβή Μαστραλέξη: «Γέννησα το παιδί μου νεκρό»

Η Βιβή Μαστραλέξη, η τραγουδίστρια που είχε κάνει επιτυχία με το τραγούδι «Είσαι νινί ακόμα», αλλά και με τη δήλωσή της ότι φοβάται τα πουλιά, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «ΟΝ time» για τη συγκλονιστική στιγμή που βίωσε όταν γέννησε νεκρό το παιδί που κυοφορούσε, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της από καρκίνο.

«Έχασα τον πατέρα μου το καλοκαίρι του 2021 από καρκίνο των πνευμόνων. Όλα έγιναν μέσα σε έξι μήνες. Ήρθαν τα πάνω κάτω. Μεγάλη απώλεια. Έπρεπε ταυτόχρονα να στηρίξω και τη μητέρα μας με τα δίδυμα αδέλφια μου, τον Γιώργο και τον Θανάση. Μαζεύαμε τα κομμάτια μας. Ποια οικογένεια δεν έχει ζήσει αυτή την κατάσταση και την αρρώστια αυτή στις μέρες μας;» εξομολογήθηκε αρχικά η Βιβή Μαστραλέξη και πρόσθεσε:

«Όλα τα χρόνια ο πατέρας μου ήξερε την αγάπη που του είχα, τα ήξερε όλα για μένα. Η καρδιά μου ήταν γεμάτη. Είχα κάνει τα πάντα γι’ αυτόν».

Στη συνέχεια, η Βιβή Μαστραλέξη αποκάλυψε: «Όταν ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο, εκείνη την περίοδο εγώ είχα μια σχέση έξι χρόνων. Είχα καθυστέρηση, έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Μαζί με τη στενοχώρια ήρθε και η χαρά. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Ήταν η απόλυτη θλίψη και παράλληλα η απόλυτη χαρά. Όλα κυλούσαν καλά με την εγκυμοσύνη. Κάποια στιγμή ο γιατρός είδε στις τελικές εξετάσεις ότι έπρεπε να διακόψουμε την κύηση, γιατί θα σταματούσε η καρδούλα του. Πήγαμε σε πολλούς και μας το επιβεβαίωσαν. Ήμουν πέντε μηνών, ήταν αγόρι, μου το πήραν, με κανονική γέννα, νεκρό.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com