Νέα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί σήμερα να ωφεληθείς αν κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις στα προβλήματα του παρόντος. Απέφυγε να αναλάβεις ευθύνες που θα έπρεπε να αναλαμβάνουν οι άλλοι. Επίσης πρόσεξε το να βασίζεσαι πολύ στους άλλους, όταν θα είναι καλύτερο να κάνεις τα πράγματα ανεξάρτητα. Είναι ωστόσο μια καλή στιγμή για να βρεις κάτι χαμένο ή παραμελημένο. Επιδίωξε να επωφεληθείς από την ισχυρή ενέργεια που είναι διαθέσιμη για να διαισθανθείς το δρόμο σου στα έργα, τις επικοινωνίες και τις φιλίες σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 3ο οίκο σου και η περιέργεια σου είναι έντονη.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι καλή για δημιουργικές αναζητήσεις και ιδέες, ειδικά επειδή η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Μπορεί να ψάχνεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε θέματα εργασίας ή υγείας, κάτι που μπορεί να είναι μια χρήσιμη άσκηση με μέτρο. Ωστόσο ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να επαναλάβεις παλιές μεθόδους μόνο και μόνο επειδή είναι πιο άνετες. Σκέψου εάν κρατάς κάτι που δε σε εξυπηρετεί πλέον αρκετά, ιδιαίτερα μια στάση ή προσδοκία. Ο διακανονισμός λογαριασμών μπορεί να είναι σε τάξη σήμερα και αύριο.

Δίδυμοι

Προσωρινά η πρόοδος μπορεί να είναι αργή όπως σε μια σχέση αγάπης, ή ένα δημιουργικό έργο, αλλά μπορείς να κάνεις μικρά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σου. Καλό είναι να αποφύγεις την ανεμελιά σε θέματα καρδιάς στο μεταξύ. Μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση με ένα παλιό ερωτικό ενδιαφέρον ή φίλο. Μπορεί να επωφεληθείς κοιτάζοντας το παρελθόν, αλλά πρόσεξε τι κρατάς από το παρελθόν ή τι σου κάνει καλό. Καθώς η Αφροδίτη συναντά το Νότιο Κόμβο σήμερα και αύριο, η τάση σου μπορεί να είναι να επιστρέψεις στις γρήγορες λύσεις ή στην εύκολη διαδρομή αντί να κινηθείς προς την κατεύθυνση της πρόκλησης, της ανταμοιβής και της ανάπτυξης.

Καρκίνος

Αν και μπορεί να είναι μια δημιουργική μέρα σε νοητικό επίπεδο, υπάρχει κάποια τάση να υποχωρείς σε άνετες συμπεριφορές , αντί να προκαλείς τον εαυτό σου ή να στοχεύεις να αναπτυχθείς και να μάθεις. Οι παλιές συνήθειες φαίνεται να έλκουν πολύ τώρα και μια καλή πράξη από το παρελθόν μπορεί να σε ωφελήσει. Η χρήση των ταλέντων σου μπορεί να σου φέρει ανταμοιβές. Ίσως είναι συνετό να αφιερώσεις λίγο χρόνο ή να εστιάσεις στο όραμα και όχι στις λεπτομέρειες ενός σχεδίου ή έργου μόνο προς το παρόν. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο 12ο οίκο σου και μπορεί να νιώσεις μια έντονη ανάγκη να αποσυρθείς και να ξεκουραστείς.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε τραβήξουν στο παρελθόν σε κάποια σημεία. Δεν είσαι διατεθειμένη να βάλεις τον εαυτό σου έξω ή να τον αμφισβητήσεις, προτιμώντας να αφήσεις πίσω τα ταλέντα και τους πόρους που ήδη έχεις και να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι περιστασιακά. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να εφαρμόσεις τη σοφία και τις προηγούμενες εμπειρίες σου σε ένα τρέχον πρόβλημα, καθώς και να αφήσεις πράγματα που δε χρειάζεσαι. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για δημιουργικές ιδέες για μάρκετινγκ, πωλήσεις και σύνδεση με άλλους.

Παρθένος

Τα σημερινά γεγονότα μπορεί να καταστήσουν εξαιρετικά σαφές ποια βήματα πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το εισόδημα από τις δικές σου προσπάθειες ωφελεί περισσότερο, αλλά μπορεί επίσης να εμπιστευτείς έναν ειδικό. Ωστόσο μπορεί να είναι δελεαστικό να υποχωρήσεις στα ταλέντα και τους πόρους που ήδη έχεις αντί να προκαλείς τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να είναι καλό κάποιες φορές, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγεις να κατευνάζεις ή να χάνεις ευκαιρίες. Επίσης είναι μια καλή μέρα για τη διευθέτηση λογαριασμών ή οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ζυγός

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να απελευθερωθείς από κάτι από το παρελθόν σήμερα και αύριο. Η σύνδεση Αφροδίτης – Νότιου Κόμβου σε βοηθά να απαλλαγείς από το άγχος και την ένταση. Ωστόσο μπορεί να σε πείσει να πάρεις τον εύκολο δρόμο. Μερικές φορές χρειάζεσαι απλώς ένα διάλειμμα, αλλά άλλες φορές χάνεις ευκαιρίες για να αναπτυχθείς και να μάθεις, εάν απομακρυνθείς από μια πρόκληση και αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα. Εάν παρατηρήσεις ότι συχνά απορρίπτεις να κάνεις πράγματα μόνη σου όταν η σύζευξη ή η κοινή χρήση του φορτίου θα ήταν πολύ καλύτερο για εσένα, ίσως να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές.

Σκορπιός

Δυνατές αναμνήσεις σε καθοδηγούν ή κάνεις ασυνήθιστες συνδέσεις τώρα. Μπορεί να συνδεθείς με ένα παλιό φίλο αυτή τη βδομάδα, καθώς η Αφροδίτη και ο Νότιος Κόμβος ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Με αυτή την πτυχή μπορεί να υπάρχει κάποια τάση να αναζητάς την εύκολη διέξοδο. Ωστόσο με λίγη περιπέτεια και ειλικρίνεια στον εαυτό σου, ίσως μάθεις τι είναι πιο πολύτιμο για εσένα και αυτή η διαδικασία μπορεί να σε ωφελήσει πολύ. Ενδέχεται να δεσμεύσεις χαλαρά άκρα καθώς αντιλαμβάνεσαι καθυστερήσεις ή θέματα που προηγουμένως αγνοούσες και που τώρα απαιτούν την προσοχή σου.

Τοξότης

Το να εκφράσεις την εμπιστοσύνη σου στις πιο μοναδικές ιδιότητες σου είναι φυσικό σήμερα, ιδιαίτερα μέσω των επικοινωνιών σου. Η καλύτερη προσέγγιση στις σχέσεις σήμερα είναι υποστηρικτική, οδηγεί σε αυξημένη εμπιστοσύνη και δέσιμο. Κοινωνικά θα μπορούσες να έχεις τη διάθεση να νιώθεις πιο άνετα. Μια σύνδεση με ένα παλιό φίλο ή έντονες αναμνήσεις κάποιου από το παρελθόν, μπορεί τώρα να είναι ισχυρή και έχεις μια πιο συναισθηματική διάθεση απ’ ότι συνήθως. Ωστόσο μην αφήσεις αυτό να σε εμποδίσει να κάνεις κάποιες συνδέσεις, καθώς μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για συναρπαστικές προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να σχεδιάσεις αποτελεσματικά σχέδια και να λύσεις προβλήματα. Μπορεί να είναι ευχάριστο να σκέφτεσαι περαιτέρω ή να συζητάς για πρόσφατα θέματα. Φρόντισε για ημιτελή δουλειά τώρα που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις τα πράγματα αργότερα. Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο μπορούν να σε παρακινήσουν να σκεφτείς ποιες συνήθειες ή προσκολλήσεις στη ζωή σου μπορεί να σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς και να ευδοκιμήσεις, ιδιαίτερα νοητικά ή σχετικά με στάσεις και νοοτροπίες.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις σε τοποθετούν καλά να καταγράψεις τα συναισθήματα και τις τρυφερότητες σου. Διευκολύνουν να δεις ποια πράγματα μπορεί να σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς και να ευδοκιμήσεις. Μπορεί να κάνεις ένα σχέδιο για να ξεκαθαρίσεις παλιά έργα που επιβραδύνουν την πρόοδο σου ή να φροντίσεις τα καθήκοντα σου, ώστε να ξεκινήσεις από την αρχή. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να μοιραστείς ιδέες, να μάθεις και να καθοδηγείς. Επέλεξε μια πιο χαλαρή, δημιουργική και εύκολη προσέγγιση.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για επίλυση προβλημάτων και δημιουργία ιδεών. Η προσαρμογή του εαυτού σου σε ειδικά έργα, δημιουργικές αναζητήσεις και χόμπι μπορεί να φέρει φανταστικές ανταμοιβές. Αναζήτησε ευκαιρίες για εκκαθάριση χρεών ή διευθέτηση λογαριασμών, καθώς είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείς να αφήσεις περιττές δεσμεύσεις. Για παράδειγμα μπορεί να θέλεις να αναζητήσεις τρόπους εξόφλησης χρεών και ανάκτησης δανείων. Σίγουρα ελκύεσαι από άνετες καταστάσεις σήμερα, αλλά μπορεί να χάσεις μια ευκαιρία ακριβώς μπροστά σου στη διαδικασία.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com