Μουσική

Σαρώνουν στην υπηρεσία streaming του Sportify, Rihanna και Beyonce

Η Ριάνα είναι η καλλιτέχνης που τα τραγούδια της έχουν ακουστεί περισσότερο στο Sportify. Ωστόσο η αγαπημένη των γυναικών ακροατριών είναι η Μπιγιονσέ.

Ούτε 10, ούτε 20, αλλά 240 εκατομμύρια φορές έχει ακουστεί στο Διαδίκτυο – και συγκεκριμένα στην υπηρεσία streaming του Sportify – το τραγούδι της «Diamonds» της Ριάνα που κυκλοφόρησε το 2012.  Το τραγούδι «FourFiveSeconds», ωστόσο, στο οποίο η τραγουδίστρια από το νησί Μπαρμπέιντος συνεργάστηκε με τον πρώην Beatle , Πολ Μακ Κάρτνεϊ και τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, παίχτηκε περισσότερες από 282 εκατομμύρια φορές.

H σούπερ σταρ  Ριάννα, λοιπόν, είναι η γυναίκα καλλιτέχνης που τα τραγούδια της έχουν ακουστεί περισσότερες φορές στο Spotify. Ωστόσο, δεν είναι η Ριάνα αλλά η Μπιγιονσέ η αγαπημένη των  γυναικών που χάνουν χρήση της υπηρεσίας της ιντερνετικής πλατφόρμας μουσική σύμφωνα με τις μετρήσεις του Spotify. Και η αμερικανίδα τραγουδίστρια έρχεται επίσης πρώτη όσον αφορά τον αριθμό που έχουν ακουστεί τα τραγούδια της στις ΗΠΑ. Ο ύμνος της στη συζυγική αγάπη τον οποίο επίσης τραγουδά ο σύζυγός της, Τζέι Ζι, «Drunk in Love» ακούστηκε περισσότερο από 180 εκατομμύρια φορές στη μουσική πλατφόρμα.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com