Μουσική

Γιώργος Γιαννιάς «Η Κατάλληλη Στιγμή» // Αποκλειστικά στον Party 97,1

Ο Γιώργος Γιαννιάς παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Η Κατάλληλη Στιγμή» διαθέσιμο από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο από την Heaven Music.

Ο αγαπημένος Γιώργος Γιαννιάς είναι εδώ με μία δυναμική, ερωτική μπαλάντα που μας ξυπνάει μοναδικά συναισθήματα όπως μόνο εκείνος μπορεί.

Η Παναγιώτα Αθανασούλη μας χαρίζει τους στίχους που αριστοτεχνικά μας μεταφέρουν μια ιστορία αγάπης ενώ ο Πάνος Καπίρης υπογράφει τη μουσική αλλά και την επιμέλεια ολόκληρης της παραγωγής.

Με την χαρακτηριστική του αισθαντική ερμηνεία, ο Γιώργος Γιαννιάς τραγουδάει:

«Kατέβα τώρα είμαι στο δρόμο να μιλήσουμε

Για μια ζωή που έχουμε να ζήσουμε

Και ξέχασέ το ότι είναι μια Δευτέρα

Έλα να φτιάξουμε μαζί μια άλλη μέρα

 Δεν κάνει κρύο και καθόλου εδώ δε βρέχει

Και η καρδιά μας την αγάπη την αντέχει

Είναι ένας έρωτας που βιάζεται πολύ

Τώρα για μας

Είναι η κατάλληλη στιγμή»

 Το τραγούδι έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για τον Γιώργο Γιαννιά ο οποίος το αφιερώνει στους λατρεμένους του γονείς που έφυγαν από τη ζωή αναπάντεχα αλλά μαζί.

 Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Heaven Music ενώ παράλληλα ο Γιώργος Γιαννιάς συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά – «Η Κατάλληλη Στιγμή» κυκλοφορεί αποκλειστικά στον Party 97,1 και  σε επιλεγμένα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 25 Μαρτίου από την Heaven Music.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com