Νέα

GNTM Ημιτελικός: Αποχώρησε με κλάματα η Άννα Αμανατίδου! Καζαριάν – Παινέση – Σκίτσκο στον τελικό!

Την Τρίτη 18/12, στο 25ο Επεισόδιο του Greece’s Next Top Model -ο ημιτελικός του GNTM- αποχώρησε η Άννα Αμανατίδου. Η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο είναι οι τρεις φιναλίστ που θα διαγωνιστούν στον τελικό για το έπαθλο, όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT.

Αρχικά, τα κορίτσια αναμετρήθηκαν σε μια δοκιμασία επιβράβευσης, όπου τους ζητήθηκε να γίνουν τα πρόσωπα στη βίντεο καμπάνια για τα πολυτελή ρολόγια JCOU. H κομψότητα και η διαχρονικότητα ήταν τα ζητούμενα και τα μοντέλα επιστράτευσαν όλη τους τη γοητεία για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Ο ενθουσιασμός έδωσε στη συνέχεια τη θέση του στην ένταση, καθώς έγιναν τα τελευταία ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο.

Στη δοκιμασία αποχώρησης η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα. Στο, κυριολεκτικά, παγωμένο σκηνικό και μπροστά στο φακό της Μαρίνας Βερνίκου, τα επίδοξα Next Top Models προσπάθησαν να εκφράσουν τόσο την πλευρά του μοντέλου όσο και τη «γυμνή» αλήθεια τους, παρουσία του ιδιοκτήτη του Place Models, Γιάννη Νικολάου. Το πλατό του ημιτελικού είχε μια δόση  λάμψης αλλά και συγκίνησης, καθώς μόνο 3 κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Για την Άννα Αμανατίδου ο χρόνος πάγωσε και έχασε το χρυσό εισιτήριο του τελικού;

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com