Μουσική

Ηλίας Βρεττός: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Panik Platinum!

Η Panik Platinum και ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία! Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του album, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανανέωσε το συμβόλαιό του, υπογράφοντας μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, παρουσία του team της εταιρείας.

Η συνεργασία άρχισε τον Ιούνιο του 2016, με το hit «Μια Ιστορία» και είναι γεμάτη τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες. Ο πιο πρόσφατος καρπός της συνεργασίας τους είναι το album «Σωστό Μου Λάθος», το οποίο περιλαμβάνει 15 τραγούδια, όπως τα eεπιτυχημένα singles «Και Κάτι Ακόμη», «Σου Απαγορεύω», «Κατάλαβέ Το», «Ούτε Μέρα Μακριά Σου» και «Φώναξέ Με», αλλά και καινούργια κομμάτια τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει, όπως τα «Η Αγάπη Μπορεί», «Ώρα Μοναξιάς» και «Καταστρέφομαι».

Μέσα σε ένα εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα, στα γραφεία της εταιρείας, ο Ηλίας Βρεττός και η οικογένεια της Panik «σφράγισαν» τη συνέχεια του κοινού μουσικού τους ταξιδιού και είναι έτοιμοι να χαρίσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια που «αγγίζουν» τον καθένα!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com