Νέα

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά» Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι τραγουδίστριες που μαλλιοτραβήχτηκαν στα παρασκήνια!

Χαμός έγινε χτες όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη πως σε ένα από τα εορταστικά γυρίσματα του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» τα οποία θα προβληθούν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, δύο τραγουδίστριες μαλλιοτραβήχτηκαν και η μία αποχώρησε!

Η μία συγκεκριμένα δημιούργησε πρόβλημα καθώς… δεν τραγούδησε όσο θα ήθελε, ενώ η άλλη διαμαρτυρήθηκε και εντέλει αποχώρησε γιατί δεν την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό που ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και ένιωθε παράταιρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso πρόκειται για την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά.

Ο τσακωμός και το άγριο μαλλιοτράβηγμα

Εμείς στο Youweekly.gr είμαστε παντού και έχουμε όλο το παρασκήνιο! Η ένταση είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις κυρίες να μην μιλιούνται καθόλου! Η Demy αντάλλαξε βαριές κουβέντες με την Αποστολία Ζώη και εντέλει όντως αποχώρησε! Αλλά… ο λόγος που Demy έφυγε δεν ήταν το ότι δεν έκανε με τον Αργυρό!

Η παραγωγή θέλησε να την βάλει να κάτσει κάπου… απόμερα, σχεδόν στην άκρη του τραπεζιού ενώ η Αποστολία είχε καλύτερη θέση! «Αυτό είναι απαράδεκτο που συμβαίνει» ακούστηκε να λέει η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Demy η οποία και τους άφησε σύξυλους! Τελικά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το γύρισμα διεκόπη και ο Αργυρός.. πήρε την εκπομπή πάνω του!

Πηγή: Youweekly.gr.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com