Νέα

Σάκης Ρουβάς: Με άψογο look σε κινηματογράφο της Γλυφάδας, για χάρη του Πάνου Μουζουράκη!

Το πρωί της Τρίτης, στα Town Cinemas στη Γλυφάδα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση-προακρόαση του καινούργιου του ΕΡ (extended play) του Πάνου Μουζουράκη, το οποίο φέρει το γενικό τίτλο «Αυτή είναι η ζωή». Παράλληλα με την ακρόαση τεσσάρων νέων τραγουδιών, οι παριστάμενοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν και το ολοκαίνουριο video clip του πολυσχιδή καλλιτέχνη για το ομώνυμο τραγούδι.

Το video clip του «Αυτή Είναι Η Ζωή», το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Κώστας Καρύδας, είναι μια πραγματική υπερπαραγωγή και σ’ αυτό εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, ο Κωστής Μαραβέγιας, καλός φίλος και συνεργάτης, οι «Δραμαμίνη» (Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης), που έχουν γράψει τη μουσική και τους στίχους του single, ο Άκης Δείξιμος, αλλά και εκλεκτά μέλη από το #TeamPanos στο φετινό «The Voice of Greece».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί φίλοι του Πάνου Μουζουράκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, ο φτάνοντας στον κινηματογράφο, με ανεβασμένη διάθεση και άψογο look, έτρεξε να αγκαλιάσει και να χαιρετήσει τον αγαπημένο του συνάδελφο και φίλο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν πάνω του κι εκείνος δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να τους χαρίσει το πιο λαμπερό χαμόγελό του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com