Νέα

Η επική ατάκα του Βασίλη Σπανούλη για τη γυναίκα του! “Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί” – video

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στα εγκαίνια του μαγαζιού της αδερφής της συζύγου του, Βαλέριας Χοψονίδου και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» για τη ζωή του και την οικογένεια του.

«Πάντα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Βαλέρια στην προσπάθεια που κάνει. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ξέρω με πόσο κόπο έφτιαξε αυτό το μαγαζί και αυτά τα ρούχα. Καλές δουλειές!», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το πότε προλαβαίνει να ξεκουραστεί, ο “Kill Bill” απάντησε:  «Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα».

Για το αν θέλει κάποιο από τα παιδιά του να ακολουθήσει την πορεία του στον αθλητισμό, ο Σπανούλης τόνισε:  «Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου!»

Για το αν υπάρχει προοπτική για έκτο παιδί, δήλωσε: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)».

https://www.youtube.com/watch?v=iiF32XrdACo

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com